VM er reddet: Eriksens kæreste føder FØR kampstart

Christian Eriksen

Christian Eriksen

Foto: All Over Press

Danmarks boldkonge nummer 1 – angriberen Christian Eriksen – får nok at se til, når sommeren melder sin ankomst.

For ikke nok med at han skal sørge for at score massevis af mål under VM i Rusland, skal han også lige sørge for at byde sit første barn velkommen til verden.

I midten af december afslørede Tottenham-stjernen således, at han og kæresten Sabrina ventede deres første barn, og det fik vel nok flere til at grue for, om vi så måtte undvære Christian Eriksen og hans genistreger på grønsværen i Rusland.

Men nu afslører boldkongen, at han godt kan nå begge dele, og at han er klar til VM i Rusland, hvis landstræner Åge Hareide da ellers er klar på at sende ham en invitation.

Christian Eriksen efter den vanvittige 5-1 udebane-sejr over Irland.

Under kampen mod Irland i november scorede Christian Eriksen hele tre mål. Foto: All Over

- Jeg skal med til VM. Eller hvis jeg bliver udtaget, så skal jeg med til VM. Det er op til Åge..., siger Christian Eriksen i en video hos Spillerforeningen.

- Men nej, Sabrina er sat til slutningen af maj, så jeg tror, der nok skal være plads til det, tilføjer Christian Eriksen i videoen.

Det er tre uger siden, at Christian Eriksen afslørede den kommende familieforøgelse. På Instagram delte han således et billede af sig selv med et scanningsbillede i hånden og sin kæreste Sabrina Kvist Jensen ved sin side.

- Kommende mor og far, skrev han til billedet.

Mum & Dad to be #proud #2018

Et opslag delt af Christian Eriksen (@chriseriksen8) den

Men heldigvis lader det altså til, at Christian Eriksen når at blive klar til at kridte fodboldstøvlerne til juni – også selv om der er en lille baby derhjemme.

Christian Eriksen var da også Danmarks suverænt vigtigste spiller under VM-kvalifikationen, hvor han nåede at score hele 11 mål i 12 kampe. Vi satser i den grad på, at han også bliver topscorer under VM i Rusland.

Du kan se billeder af Christian Eriksen i det store galleri herunder:

Christian Eriksen

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close