Nyheder 15. april 2008

ERIK OG ANNI: LUDER KOM IMELLEM DEM

Milliardæren fik nok af Anni Fønsbys aparte omgangskreds og har sagt fra over for brylluppet

Det blev en prostitueret, som afgjorde Anni Fønsbys fremtid. Champagnepigen Pernille var inviteret med til eksmodellens ekstravagante polterabend i London og til selve brylluppet i Portofino den 24. maj. Et bryllup, der nu er aflyst.
Pernille er et sødt menneske, men er berygtet for sin højrøstede og bramfri måde at føre sig frem på. It-milliardæren Erik Damgaard skulle betale hele molevitten, men Pernilles deltagelse blev altså for meget for den stilfærdige programmør.

38 faste kunder
En luder med 38 faste kunder om ugen og en ingeniør med speciale i økonomistyring af store virksomheder svingede ikke rigtig sammen.

- Jeg kan slet ikke forstå, at brylluppet aflyses på grund af mig, siger luksusluderen Pernille, som netop er vendt hjem fra en indbringende escorttur til Monaco. Pernille og Anni har kendt hinanden i 14 år og startede bordelkæden A-Gruppen sammen, som Anni nu ejer og udlejer.
En kilde tæt på Erik og Anni afslører også, at parret ikke er særlig meget sammen længere - hverken på den ene eller den anden måde.

Endvidere, fortæller kilden, - har Erik Damgaard haft planer om at sælge sin enorme villa i Hellerup før brylluppet og flytte ind i sin tidligere bopæl rundt om hjørnet, hvor ekskonen bor i dag.

Oppe i rumpen
Gæstelisten til brylluppet er aldrig blevet offentliggjort, ej heller forloverens navn. Det eneste, der er sluppet ud, er, at Anni Fønsbys femårige datter var udnævnt til brudepige. Anni Fønsby selv er særdeles kort for hovedet.
- Vi er stadig kærester, og vi skal stadig giftes, men vi gider bare ikke nu. Vi gider ikke at have pressens fokus oppe i rumpen.

- Men I har jo selv sagt ja til at medvirke i en TV-serie om jeres liv?
- Ja, men vi har ikke kunnet åbne en avis, uden at der stod alle mulige løgnehistorier om os, skummer Anni Fønsby og afbryder telefonforbindelsen.

Gået for stærkt
- Det er mig, der siger fra over for brylluppet. Det er simpelthen gået for stærkt. Sådan forklarer milliardæren Erik Damgaard årsagen til aflysningen til Ekstra Bladet.

- Det har været et turbulent halvår for os. Der har været så meget fart på, at det har skabt konflikter. Hovedet kunne dårligt følge med. Men nu har jeg tænkt mig om, og jeg skal ikke giftes, siger Erik Damgaard.

Erik Damgaard ved godt, at han har skuffet sin kæreste Anni Fønsby.
- Det er alle pigers drøm at få et stort bryllup på et slot og føle sig som prinsesse. Så dét siger ingen kvinder nej til - uanset konsekvenserne. Men jeg kunne altså ikke gennemføre det.

Erik og Anni
Mødte hinanden i 2007. Erik fik øje på Anni i hendes skobutik i Store Kongensgade i København.
Parret kom for alvor i pressens søgelys, da de valgte at medvirke i Kanal 4-serien "Erik og Anni goes to Hollywood".
Erik og Anni bor i villaen Bella Vista, der har ni værelser og ligger på en 1785 kvadratmeter stor grund.
Erik Damgaard ejer også et sommerhus på Skagen, mens Anni har papir på hestestutteriet i Nordsjælland, som Erik købte for 20 mio. kroner.

Sponsoreret indhold