Nyheder 8. august 2008

Erik og Anni: I vild flugt

It-milliadæren og bordelmutteren var blandt gæsterne, da en anden rigmand og hans nøgenmodel blev gift i Vedbæk Kirke. Dét var de dog ikke meget for at stå ved
Anni og Erik var ikke i deres sædvanlige storsmiledende humør
Anni og Erik var ikke i deres sædvanlige storsmiledende humør
Foto: Claus Poulsen

Erik Damgaards kridhvide tandpastasmil var for en gangs skyld gemt væk i et bistert udtryk, da han sammen med Anni Fønsby fredag ankom til Vedbæk Kirke. Og den tidligere blondine med de meget nuværende bryster var heller ikke til at lokke et smil af under den nye kulsorte manke.

SE og HØR forsøgte gentagne gange at spørge, om det genforenede sæbeopera-par ville bruge dagens bryllup som inspiration til et eventuelt giftemål. Men svaret var dyb og dyster tavshed, mens de halvt løbende hastede ind i kirken

"Pretty Woman"-syndrom

Muligheden for at lade sig inspirere er ellers mere end oplagt. Brylluppet stod mellem en rigmand og en tidligere nøgenmodel. Nemlig den stenrige ejendomsspekulant og hovedaktionær i Parken, Steen Larsen, og galleriejer Patricia Vela med en afklædt fortid som blandt andet SE og HØR-pige.

Parallellen til Erik og Anni er til at få øje på. Men it-milliadæren og bordelmutteren, som ellers selv har inviteret offentligheden indenfor i deres kaotiske samliv, var ikke i humør til at uddybe ligheden med dagens brudepar.

Spiller kostbare

Efter vielsen stod regnen ned i stænger, men Erik og Anni nøjedes ikke med stilfærdigt at søge ly under en paraply og forlade kirken i god ro og orden ligesom de andre gæster. De spænede væk dybt forbøjede og med to paraplyer som skjold foran sig.

På den måde viftede de sværmen af pressefotografer væk og det i en grad, så Erik Damgaard kom til at skubbe SE og HØRs fotograf ind i en rasende Jørgen Glistrup, direktør i Parken.

Erik og Annis nye stil er altså at spille kostbare og undgå pressen, og mon ikke de på den måde opnår det stik modsatte. De bliver endnu mere interessante, og så kan man jo gisne om, hvor kede de i virkeligheden er af dét.

Sponsoreret indhold