Erik og Anni: Hyldede SE og HØR

Iført Porsche og meterhøje hæle skred Erik og Anni ind på de bonede granitgulve og lod sig behørigt overbeglo af ansatte som sammenstimlede i husets store foyer.

Masser af kendte dukkede op til receptionen, de talte hele Robinson-holdet, Susan K. med sine frække veninder, Annette Heick, Sidney Lee, The Bjørnsons, Lotte Heise, Oddset-Janni, Don Ø og Zuma. Men det var, som om fokus befandt sig hos E & A.

- Det er sødt, at vi er blevet inviteret, og jeg synes, Kim Henningsen gør det rigtig godt, sagde Anni på den røde løber.

Udkonkurrerede Obama og Oprah

Erik Damgaard lignede den gulddreng, han har papir på at være, mens hans yppige gemalinde udkonkurrerede alt fra Oprah til Obama, imens Uffe Holm og Marie Carmen Koppel gjorde deres til, at dagen på Havneholmen ikke var for sarte sjæle - på den fede måde, forstås.

Efter et par timer og en rundvisning på landets største ugeblad fortrak Erik og Anni, thi de havde andre gøremål i den pulserende storby - deriblandt en bogreception for en af Annis veninder.

Med et kram og et par forholdsvis hvide smil, skred Erik og Anni ud ad døren.

Der var igen stille på Havneholmen.

Læs meget mere om begivenheden på næste torsdag i SE og HØR og læs KIG INDs Maria Franklin Kronows blog fra arrangementet her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close