Erik Damgaard: Skal skilles

Det er ikke Anni, som er gået fra Erik, men derimod brormand Preben

Det er ikke Anni, som er gået fra Erik, men derimod brormand Preben

Foto: SE og HØR

De passede ellers så godt til hinanden. De har kendt hinanden helt tilbage fra den pureste barndom og blev betragtet som uadskillelige. De har haft masser af succes sammen.

Men nu er det slut.

Den 2 år ældre IT-milliardær Erik Damgaard skilles fra sin 49-årige bror, Preben Damgaard.

Det sker efter et katastrofalt 2008, da der blev hakket over 1 milliard kr. af værdien af deres fælles selskabsformuer, skriver dagbladet Børsen.

Tidligere ejede de to brødre knap halvdelen af hinandens primære investeringsselskaber, men Erik Damgaards massive økonomiske problemer, har fået Preben Damgaard til at kræve en opsplitning, skriver avisen.


Læs også: Erik Damgaard: Taber millioner igen


Konkret har Preben Damgaard derfor sikret sig de 49 pct. af sit hovedselskab Damgaard Company, som Erik Damgaard tidligere ejede.

Ligeledes har Erik Damgaard sat sig på de resterende 49 pct. af sit hovedselskab Erik Damgaard Porteføljeinvest, som Preben Damgaard tidligere ejede.

De to blev milliardærer på opbygningen af Damgaard Data, der efter fusionen med ærkerivalen Navision blev solgt til amerikanske Microsoft i 2002 for 11 mia. kr.

I 2009 har Preben Damgaards selskab Damgaard Company A/S, som han ikke længere deler ejerskabet af med sin bror, fået et overskud på 100 mio. kr.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close