Nyheder 9. juli 2009

Erik Damgaard: Ser Anni igen

I ugens SE og HØR kan du se 12 gode grunde til at milliardæren alligevel ikke kan holde sig fra sin hustru
Labre Anni som frøken Juni – se alle årets 12 kalenderbilleder i denne uges SE og HØR
Labre Anni som frøken Juni – se alle årets 12 kalenderbilleder i denne uges SE og HØR
Foto: Milloimage

Det er ikke mere end et par måneder af siden, at både Erik Damgaard og Anni Fønsby blev anholdt og smidt i fængsel. Anni kom til at sidde længe, men en chokeret Erik blev hurtigt løsladt og kunne efterfølgende fortælle pressen, at forholdet mellem de 2 nu var slut.

Men man har som bekendt et standpunkt, indtil man tager et nyt. For i går mødtes plastikparret på en så romantisk location som en Q8-tankstation i Bagsværd.

- Vi har mødtes, siden hun blev løsladt, ja. Vi har en masse praktiske ting at tale om. Blandt andet om driften af gården, siger Erik Damgaard i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Om der er foregået andet end praktisk snak ved møderne mellem de 2 er uvist, men i denne uges Billed-Bladet bliver Anni Fønsby spurgt, om hun vil sige nej, hvis Erik vil have hende tilbage.

Mit hjerte elsker ham stadig

- Det er slet ikke så enkelt. Det vil være en svær situation, et forfærdeligt dilemma, som jeg lige nu har svært ved at forholde mig til. Mit hjerte elsker ham stadig, men samtidig siger min fornuft mig, at det han har budt mig ... Hvad er grunden til, at han har gjort det? spørger den storbarmede blondine i Billed Bladet.

Mens Anni altså åbner op for en genforening, er Erik Damgaard mere afvisende.

- Jeg kan afkræfte, at vi er kærester. Det er vi ikke, siger it-millionæren, der da også har hygget sig med adskillige kvindelige bekendtskaber, siden han blev løsladt fra fængslet. Ingen af dem må dog kunne siges at nå Anni til hofteholderne.

I øvrigt benytter Anni Fønsby lejligheden til en gang for alle at fastslå, at hun ikke tog Erik Damgaard for pengenes skyld.

- Det er ubetinget kærlighed. Ja, jeg har aldrig elsket et menneske så højt, som jeg elsker Erik.

Se 12 gode grunde til, at Erik ikke kan lade Anni være i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold