Nyheder13. november 2010

Erik Damgaard: Hun lugter af lort

It-millionæren raser voldsomt mod journalisten bag ny bog om ham
Der er ikke meget smil på Erik Damgaards læber i disse dage
Der er ikke meget smil på Erik Damgaards læber i disse dage
 Foto: Claus Poulsen

Den seneste uge har forskellige fantastiske historier om Erik Damgaards liv floreret i medierne - alle stammer fra bogen "Erik Damgaard - rigdommens pris", der udkom i går.

Men hovedpersonen selv er bestemt ikke tilfreds med hverken bogens indhold eller journalisten bag.

Læs også: Damgaards datter som skuespiller

- Birgitte Erhardtsen er den klammeste skribent, jeg har mødt, skriver Erik Damgaard på sin Facebook-profil og følger op med denne bredside:

- Bogen er opbygget på rygter, formodninger, gossip og fantasi, så bogen kan sælges. Og kan man få narko, rockere, politi, penge, kvinder, mord, mafia og politik med i bogen, så sælger det jo. Og så skidt med, om det er sandt. Det bekymrer jo alligevel ikke hverken læseren eller skribenten. Hun kunne have kaldt bogen "Bogen om ... Erling Damsgaard, en person med samme initialer som Erik Damgaard, men dog meget mere dramatisk.

- Hun har forsøgt 10 gange at få mig til at medvirke til hendes klamme bog om mig. Jeg har afvist det blankt og endda over en kop kaffe, hvor hun næsten svor, at det ville blive en pæn bog om mig. Men når noget lugter af lort, så er det, fordi det er lort, lyder det fra it-millionæren.

Læs også: Her skal Victoria lege

- Du kan roligt citere fra Eriks profil - den er ikke hacket, det er Erik, der skriver, og jeg kan godt forstå, at han reagerer, som han gør, siger Damgaards nære ven og presserådgiver Jeppe Søe til Ekstra Bladet. Ifølge Søe ønsker it-millionæren ikke at fremme salget af en lortebog.

Birgitte Erhardtsen er overrasket over angrebet, men ønsker ikke at kommentere yderligere på Erik Damgaards Facebook-opdateringer.

Sponsoreret indhold