Nyheder22. december 2008

Erik Damgaard: Hænderne fulde

I DR2’s portrætserie ”Vinderne” forsvarer it-rigmanden sin storbarmede kæreste
Af af
Erik Damgaard har i bogstaveligste forstand fået hænderne fulde med kæresten Anni Fønsby
Erik Damgaard har i bogstaveligste forstand fået hænderne fulde med kæresten Anni Fønsby
 Foto: All Over

Der er ingen tvivl om, at it-rigmanden Erik Damgaard er vild med sin hustru, den storbarmede Anni Fønsby. Og uanset hvad hun har bedrevet før eller laver nu, så er han klar til at forsvare hende.

- Jeg har mødt en pige i underholdningsindustrien, og hun har vist sine bryster. Så bliver hun kaldt nøgenmodel. Fakta er, at Anni ikke er nogen nøgenmodel, siger Erik Damgaard i DR2's portrætserie "Vinderne", der indledes med en vild udsendelse lige inden nytår.

- Om det skader mig forretningsmæssigt? Jeg kan ikke se nogen steder, at det har skadet Asger Aamund at være gift med Suzanne Bjerrehuus, og hun har ligesom lavet ... jeg ved ikke, om det er pornofilm, så erotiske film og vist sine bryster masser af gange, siger Erik, som i TV-udsendelsen totalt lukker øjnene for, at det er bordeldrift og ikke nøgenbilleder, Anni har tjent en formue på - og at Anni er blevet dømt for rufferi.

Selv om Suzanne Bjerrehuus bliver brugt i Damgaards forsvarstale, har hun masser af sympati med Anni og Erik.

- Jeg synes, det er fedt, at to meget, meget forskellige mennesker kan mødes og få et godt liv sammen og befrugte hinanden. Anni og
Erik er et fedt par, og de har starquality. Han havde hængerøv, fedtet hår og hang foran en computer, men da han mødte Anni, vågnede han op, gjorde noget ud af sig selv og er blevet en flot mand.

I udsendelsen lægger Erik ikke skjul på, at han har hænderne fulde.

- Jeg tror, de fleste godt kan se, hvad jeg er faldet for. Jeg ved, at de ting, hun laver, er i orden, siger Erik Damgaard, som også fortæller, at han har købt et brugt privatfly, og at han er rigere end sin bror Preben.

Portrættet af Erik Damgaard sendes den 30. december kl. 22.00 på DR2

Sponsoreret indhold