Nyheder12. april 2008

ERIK DAMGAARD: FORBLÆNDET

Champagnepigen Anni Fønsby har forvandlet sin kedelige milliardærmand til kendis-konge
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/forblaendet-af-anni-stort-jpg.jpg

It-milliardæren Erik Damgaard har lagt sit kedelige finanslook bag sig. Den nye Erik smider om sig med penge, optræder i en realityserie på Kanal 4, er fuld af botox og får fløjet 100 venner ned til brylluppet med eksmodellen Anni Fønsby i Italien den 24. maj.

Smaskforelsket
Vennerne omkring 47-årige Damgaard, som anslås at have to milliarder stående på kontoen, fatter ikke, hvad der sker med Erik, men forklaringen er ganske simpel: Han er smaskforelsket i sin kommende viv. Hun udstråler mildest talt det modsatte af sin kommende gemal med uhørt svungne kurver, glitter, glamour og en afblegning, der funkler om kap med solen, hvori hun altid befinder sig.

Gladsaxe-dreng
Det lå ikke i kortene i Gladsaxe-kælderen, hvor Erik og broderen Preben grundlagde deres finansimperium i de tidlige 80'ere, at han senere skulle blomstre op som kendis. Ej heller så verden meget til den nu storsmilende mand, da brødrene solgte livsværket Navision og blev milliardærer på en nat.

Først da Erik Damgaard for et år siden spottede Anni Fønsby i en skotøjsbutik, begyndte hans mundvige at trække nordpå. Siden sin TV-debut har manden smilet som aldrig før. Anni har lært Erik kunsten at begå sig i fotografernes blitzlys på den røde løber, hvor man kindkysser med verdensstjerner og ellers opfører sig uhørt lykkelig på alle tider af døgnet. En strategi, som Erik Damgaard aldrig har haft brug for i sin grå hverdag, men som han nu mestrer som ægte verdensmand - med forelskede sommerfugle i maven, vel at mærke.


Sponsoreret indhold