Nyheder17. april 2009

Erik Damgaard: Ægteskabet i fare

Mens brystbomben er spærret inde, tager hendes husbond deres forhold alvorligt op til revision. Det udtalte han kort efter sin frifindelse
Erik vil overveje, hvilke konsekvenser rufferi-sigtelserne vil få for ægteskabet
Erik vil overveje, hvilke konsekvenser rufferi-sigtelserne vil få for ægteskabet
 Foto: Johnny Anthon Wichman

For et døgns tid siden var han en fri og lykkelig mand. Nu er den tidligere it-milliardær og jetsetter, Erik Damgaard, tvunget i knæ. Mærket af 24 timers fængsling i sagen, hvor hans hustru, brystbomben Anni Fønsby, er sigtet for bordeldrift med en indtjening i millionklassen.

- Jeg ved endnu ikke, om jeg vil gå til højre eller venstre. Jeg kommer til at tage mit liv op til revision, sagde Erik, da han fredag efter sin løsladelse af retten i Odense blev spurgt af pressen om ægteskabet med Anni.

- Er din kone uskyldig?

- Jeg vil ikke lyve i forhold til retten, svarede han ærligt og meget sigende.

Anni Fønsby må fortsat sidde bag tremmer. Hun er fængslet frem til 11. maj i sagen, hvor hun mistænkes for at være den store bagmand. Mindst otte millioner kroner skal hun have tjent på at drive bordeller i en lang række danske byer.

Erik rystet

Det var da også en synligt rystet Erik Damgaard, som mødte pressen foran retten i Odense. Han lagde ikke skjul på, at han er chokeret over den spektakulære sags omfang - og over det faktum, at hans kone nu mest er kendt som Danmarks største bordelmutter.

Erik er fortsat sigtet for at have medvirket til Annis bordeldrift. Bl.a. skulle han have rådgivet om økonomiske spørgsmål og købt møbler ind til hendes bordeller.

- Det har været en ubehagelig oplevelse, sagde Damgaard om anholdelsen.

I alt var fire mennesker på pinebænken i Odense fredag. Tre af dem er nu varetægtsfængslet deriblandt Anni, som skal sidde bag tremmer i tre uger.

Det bliver en ensom weekend for Erik.

Se TV2's interview med Erik Damgaard HER

Sponsoreret indhold