Erik Clausen elsker sig selv

Erik Clausen er bestemt ikke glad for sin gamle kollegas afsløringer

Erik Clausen er bestemt ikke glad for sin gamle kollegas afsløringer

Foto: All Over

I går kunne seoghør.dk skrive, hvordan nationalskjalden Kim Larsen blev fremstillet som en ubehagelig mand uden medfølelse i bogen Larsen og Clausen - og andre ronkedorer i rockland.

I bogen lider også filminstruktøren Erik Clausen samme skæbne, når Kim Hyttel og journalist Michael Frank Møller fører kniven på baggrund af Hyttels oplevelser med hr. Clausen.

Læs også: Kim Larsen er ubehagelig

Den folkekære filminstruktør bliver i bogen blandt andet beskrevet som ubændig narcissist.

- Clausen bruger de folk, han omgås. Erik er udpræget narcissist. Det er der en masse gode forklaringer på. Jeg vil bare sige, at i
Clausens tilfælde er der tale om mekanismer, der skaber ofre. Jeg har set Clausen bryde mennesker helt ned, uddyber Kim Hyttel overfor B.T.

Dermed rokker Kim Hyttel og Michael Frank Møller ved den folkelige opfattelse af Erik Clausen som en sjov og jovial mand. Det er dog langt fra sandheden, hvis man skal tro bogens hårde pointer.

Hverken Kim Larsen eller Erik Clausen har ønsket at udtale sig om beskyldningerne. Erik Clausen har dog truet forlaget med fogedforbud, hvis han ikke for lov at læse bogen igennem inden udgivelsen.


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close