Nyheder 2. juni 2013

Erik Brandt: Vildt vægttab

Designerens store mave kom i vejen for hans scoreevner
Af af
Erik Brandt smider kiloene i en gevaldig fart.
Erik Brandt smider kiloene i en gevaldig fart.
Foto: All OverErik Brandt har ligesom sin bedste ven prins Henrik fået sig en meget prangende topmave med alderen.

Men den er designeren altså blevet godt og grundig træt af, siden han er blevet enkemand.

Og selvom damerne er vilde med Erik Brandt, så mener han, at scoreevnerne vil blive klart forbedret, hvis der røg lidt kilo af.

- Jeg er helt bestemt en ombejlet herre, og det kan man jo ikke forstå med den store mave. Men det er jeg, og nu er jeg ved at tabe mig 20 kilo. Jeg er allerede gået i gang med suppekur, og jeg er på vandvognen, fortalte Erik Brandt, der allerede kan prale af at have smidt seks kilo.

Se hvilken kendt dansk TV-vært, der lever på konstant slankekur

Erik Brandt har fået personlig træner

Han har sørget nok, så nu vil han videre med sit liv, og det skal altså ske adskillige kilo lettere. Derfor har scoretrolden fået sig en personlig træner, som han træner hos to gange om ugen, og så har han fået en kostvejleder, der kommer hjemme hos ham i privaten.

- Lige nu sidder jeg med suppeskeen dagligt, og det er jeg ved at blive vanvittig over. På denne her måde går det hurtigere, og jeg hører ikke til den gruppe mennesker, hvor det tager et år at tabe ti kilo. Jeg forventer at smide de 20 kilo på to måneder, så er det overstået, afslørede Erik Brandt til ELLE Style Awards.

Det ambitiøse projekt har ikke været længe under overvejelse og skyldes ikke, at han er blevet beordret af hverken kæreste, døtre eller lægen.

- Det er bare noget, jeg pludselig havde lyst til. Jeg er begyndt at træne alvorligt, så nu bliver der rigtig rift om mig, afsluttede Erik Brandt glædestrålende.

Denne kendis har fået smidt graviditetsvægten

Sponsoreret indhold