Erik Brandt: Den sidste swinger

Erik og Margit Brandt har aldrig kedet sig, når de førte sig frem blandt jetsettet

Erik og Margit Brandt har aldrig kedet sig, når de førte sig frem blandt jetsettet

Foto: All Over

Når der er dømt dansk jetset, har Erik Brandt altid stået i første række sammen med sin kone Margit. De har ført sig frem med ubetalelige biler, strandvejsvillaer og en omgangskreds med prins Henrik i spidsen, der borgede for kvalitet.

Men det har ikke været lyserøde skyer hele vejen. Erik og Margit har også knoklet for deres puddersukker-liv, hvor hjemmets nipsgenstande og asiatiske guldskulpturer har været symbolet, mens arbejdet har været midlet.

I aften viser Erik deres liv frem i DR2's "Vinderne". Programmet har fået undertitlen "Den sidste swinger", og det skyldes - hvad enhver kan se - at Erik Brandt trods sine 64 år bestemt ikke har tænkt sig at drosle ned til morfartæpper, portvin eller seksuel afholdenhed, bare fordi han er nået i efterlønsalderen.

- Jeg er en lykkelig, velopdragen flipper, karakteriserer han sig selv i programmet.

Og så er han en stor snob, elsker det liv, de fleste af os aldrig kommer i nærheden af og nyder hele den swingerkultur, der er så oplagt, når man har et liv, hvor almindeligheder som Netto-indkøb, husleje og børnepasning slet ikke er et emne.

Erik Brandt nyder for eksempel at skose prins Henrik, når han viser sin Bentley frem:

- Han har godt nok en, der hedder Krone 101. Men min hedder EB 101. Og han har sgu da ikke en i hofteholder til at passe den, siger Brandt i "Vinderne".

Aftenens "Vinderne" vises på DR2 kl. 22.

Kan du ikke vente så længe, så se teaseren her
Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close