Er Sexborgmesterens dage talte?

Sexborgmesteren er måske færdig som Venstres spidskandidat i Københavns Kommune.

Sexborgmesteren er måske færdig som Venstres spidskandidat i Københavns Kommune.

Claus Poulsen

Hun blev landskendt, da hun i 2011 dansede sig stanglækker i "Vild med dans", men det var i den politiske verden, at Pia Allerslev til daglig slog sine folder.

Nu ser det dog ud til, at Københavns Børn- og Ungeborgmesters politiske stjernekarriere er ved at være forbi.

I hvert fald skriver TV2, at Pia Allerslev er ved at blive slagtet af sine egne partikollegaer, der prøver på at køre den ukendte Cecilie Lonning-Skovgaard i stilling som ny spidskandidat.

Pia Allerslev har siden sin deltagelse i "Vild med dans" været en fast gæst på den røde løber, og det er det, der nu er med til at Venstre vil af med hende som spidskandidat. 

- Der har været for meget glamour og for lidt politisk substans, lyder kritikken fra kilder i baglandet til TV2.

Indtil videre er der dog ikke noget, der er afgjort for den 43-årige politiker, det fortæller Lars Magnus Christensen, der er formand for Venstre Københavns Kommune. 

- Vi har et opstillingsmøde den 20. september, hvor vi skal tage stilling til det. Det er vores medlemmer, der tager stilling til hvem der skal opstilles. Og der kan jo nå at komme mange kandidater, siger han til TV2. 

Hvis Pia Allerslev mister titlen som spidskandidat ved næste kommunalvalg, så må man sige, at der har været en del omvæltninger for hende i 2016. I februar kom det nemlig frem, at borgmesteren havde valgt at lade sig skille fra manden Christian Simonsen.

I "Vild med dans" kom hun ikke længere end til program seks, men hendes store vægttab i programmet endte altså med at give hende tilnavnet "Sexborgmesteren".

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close