Stig Rossen på røven: Er ludfattig

Stig Rossen skal nok til at åbne munden noget mere og synge derudaf, hvis der skal penge i kassen. (Foto: Dan Mariegaard)

Stig Rossen skal nok til at åbne munden noget mere og synge derudaf, hvis der skal penge i kassen. (Foto: Dan Mariegaard)

Foto: Dan Mariegaard

Der er gabende tomt i kassebeholdningen for Rossen, der netop har offentliggjort rengskabet for sit firma, Stig Rossen Aps.

Det skriver fyens.dk.

Stig Rossen skal nok ud og besøge landevejen lidt oftere, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at fylde hullet i pengekassen.

Der er et underskud på omkring 300.000 kroner på bunden af Rossens seneste regnskab, og hvis det ikke var nok, så præsenterer rengskabet også en negativ egenkapital på over en halv million kroner.

Desværre er det ikke første gang for Rossen, at der bliver vist røde tal på bundlinjen for hans firma.

Tilbage i 2010 lød underskuddet i hans firma på over 800.000 kroner. Rossen har da heller ikke lagt skjul på, at han har haft dyre vaner, hvor det blandt andet er blevet til et skræddersyet sæt tøj for 50.000 kroner.

Revisorfirmaet Deloitte vil nu holde skarpt øje med Stig Rossens firma for at sikre, at Stig Rossens firma kan få lov til at eksistere.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close