Nyheder13. december 2021

Er du klar til at binge? "Doggystyle" vender tilbage!

Så er der dømt tømmermænds-tv! Se premieredatoen for tredje sæson "Doggystyle" her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0627107.jpg
 Foto: Thomas Howalt Andersen

- Asta drømmer om at blive elsket og beundret. Hun søger kærligheden i en mand med det rigtige image og jagter en karriere som skuespiller.

Sådan skriver DRTV i pressemeddelelsen, hvor det afsløres, at tredje sæsohn af "Doggystyle" snart får premiere.

På den måde ser det ikke ud til, at meget har ændret sig for hovedrollen, der spilles af Rosemarie Mosbæk.

Men DR har valgt at illustrere "Doggystyle III" med et billede af Asta og Jose, der spilles af Josephine Park, som bader i Storkespringvandet på Strøget i København, så noget tyder altså på, at Asta vender tilbage til hovedstaden, efter at have boet hos de gamle i hjembyen i Odsherred.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0346755.jpg
 Foto: Valdemar Cold Winge Leisner

Rosemaria Mosbæk som Asta i "Doggystyle". Foto: Valdemar Cold Winge Leisner

Det var egentlig heller aldrig planen, at hun skulle bo så længe hos sine forældre. Det var oprindeligt en midlertidig løsning, fordi hun ikke længere tjente nok penge i sin jagt på skuespillerkarrieren.

Så det bliver altså spændende at se, om Asta bare er på besøg i storbyen eller rent faktisk lægger barndomsvennerne og -minderne til side for at arbejde i hovedstaden.

"Doggystyle III" har sæsonpremiere 1. januar, hvor seks afsnit bliver lagt til binge på DRTV - lige til tømmermændene. Ret god timing af DR.

"Doggystyle" fik en fantastisk begyndelse, da serien havde premiere i 2018. Den blev en bragende succes med 500.000 streams på DRTV og har vundet flere af Filmakademiets Robert-priser, blandt andet for årets korte tv-serie og årets kvindelige birolle.

Sponsoreret indhold