Nyheder27. januar 2021

Er dette verdens fedeste job? Nu kan du blive chokoladetester

Hvis du render rundt med en ekstra sød tand, så er det måske nu, du skal ansøge om drømmejobbet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megacliw18957_69478.jpg
 Foto: MEGA

Så er det nu, du skal finpudse CV’et og sende ansøgningen afsted, hvis også du synes, at dette lyder som det ultimative drømmejob.

Nu kan du nemlig få tjansen som såkaldt chokoladetester hos Simply Chocolate, som lige nu søger ”uvildige smagsløg” til at smagsteste herlighederne.

“Vi spiser chokolade hver dag, og vores smagsløg kender Simply Chocolate-chokolade bedre end nogen andre. Vi har derfor brug for nogle uvildige smagsløg til at smage og udfordre vores chokolade,” skriver de om jobbet i opslaget.

”Alle der kan lide chokolade. Du må gerne have præferencer i både brands og smag, men det er vigtigt, at du vil smage både hvid, mørk og mælkechokolade,” lyder det fra virksomheden. Veganere kan sågar ansøge, så længe dette anføres i ansøgningen.

En del af et team

Er man heldig at blive chokoladetester, bliver man en del af Simply Chocolates faste smagsteam, der består af i alt seks personer.

Her vil man skulle mødes fysisk op én gang om året, hvor der skal smages og diskuteres chokolade. Og det er altså kun en fordel, hvis du ser dig selv som lidt af en connaisseur.

De slutter nemlig hvert møde af med et overdådigt chokolademåltid kreeret af deres fremragende chocolatier.

Jobbet er ulønnet, men Simply Chocolate oplyser, at de afholder alle udgifter i forbindelse med arbejdet.

Lyder det som noget for dig - eller en chokoladeelsker, du kender? Så skal ansøgningen sendes til smag@simplychocolate.dk senest 28/2 2021.

Sponsoreret indhold