Nyheder9. maj 2014

Er det noget for dig? TV3 søger Paradisoere

Nu kan du komme med i sæson af Paradise Hotel
Af af
Som altid kan du se Paradise After Dark på SE og HØRs hjemmeside
Som altid kan du se Paradise After Dark på SE og HØRs hjemmeside
 Foto: Peter Grosen
Denne sæsons Paradise Hotel har ikke været nogen seermæssig succes. Men det afholder ikke TV3 fra at lave endnu en sæson af programmet - og derfor søger TV-kanalen nu nye Paradisoere:

- TV3 leder lige nu efter singlepiger og singlefyre i alderen 18-32 år, der drømmer om at tjekke ind på Paradise Hotel. Livet på Paradise Hotel er luksuriøst, festligt og med masser af romantik i luften. Er du til glamour, flirt og drama, så skriv dig på gæstelisten til en ny sæson af TV3's succesfulde reality-show. Optagelserne finder sted fra slutningen af september til december 2014, skriver TV3 på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter: Derfor ser jeg ikke Paradise Hotel

Denne sæson er blevet set af omkring 100.000 seere - og det er noget af et dyk, hvis man sammenligner med 2011-sæsonen. Her fulgte 325.000 i snit dramaet, intrigerne og festerne på hotellet.

Denne sæson er da også blevet kritiseret, blandt andre af Ulven Peter, der selv medvirkede og vandt Paradise Hotel i 2010.

- Jeg er faldet fra, fordi der er for stor udskiftning. Jeg kan godt lide, når man føler, at man kender deltagerne, men i år har jeg ikke kunnet nå at lære dem at kende, inden de er røget ud igen, siger Peter Birch til mx.dk.

Hvis du gerne vil tjekke ind på Paradise Hotel, skal du sende en mail til paradise@mastifftv.dk, hvor du skriver, hvorfor lige netop du skal af sted.

Sponsoreret indhold