Nyheder2. april 2020

Er det her den mest geniale corona-sang til dato?

Folk keder sig. Folk keder sig rigtig meget. Det kommer der mere eller mindre vellykket musik ud af. Chris Mann er en af dem, der har formået at lave noget sjovt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chris_mann.png
 Foto: Chris Mann / YouTube

Coronavirus er for flere blevet et kulturelt samlingspunkt. Hvorvidt det er finkulturelt eller ej, kan altid diskuteres på et senere tidspunkt. Ikke desto mindre har hjemmekarantænerne resulteret i flere helt fantastiske parodivideoer og -sange fra musikere og YouTubere.

Den tidligere "The Voice"-deltager og musiker Chris Mann er en af dem, der har været særligt kreativ med at finde på en coronasang, der på bedst mulige vis beskriver, hvad det vil sige at være i hjemmekarantæne.

Han har taget Adele-sangen "Hello" og gjort den til helt sin egen, og der er nok mange, der vil være enige i, at han i den grad rammer plet med sit nummer.

Videoen viser Chris, der med stor længsel står lænet op ad sit vindue og tænker på alle de ting, han nu ikke kan komme i nærheden af. Naboerne, burgerrestauranten og alt det hyggelige, der foregår udenfor.

- There's social distance between us, and I'm freaking out, synger han i omkvæddet, der også afslører, at han bestemt ikke bader lige så meget, som han måske burde.

Men ærlig talt, er der nogen af os, der gør det for tiden?

I sangen synger han også om, hvordan han udelukkende får lov til at se nyhederne eller "Find Dory" - sidstnævnte er nok noget, sønnike har besluttet.

Se den morsomme video her:

Sponsoreret indhold