Nyheder27. oktober 2016

Er Bendtner i gang med karriereskift?

Nicklas Bendtner udforsker gerne forskellige træningsformer, når det gælder om at komme og holde sig i form. Igår var det svømning, i dag er det... skiløb?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtners-nedtur-web0.jpg
 Foto: Aller Media

Der kan være skjulte intentioner for 28-årige Nicklas Bendtner, der lige nu spiller for Nottingham Forrest. Han har lagt flere træningsvideoer op på sin Instagram-profil, hvor han udforsker andre sportsgrene i fodbold. Måske brygger han på at skifte til en anden sportsgren?

I dag har den således stået på træning i skiløb. Nærmere bestemt på en skimaskine, hvor Nicklas Bendtner i bedste langrendsstil suser af sted ved hjælp af skistave. Vel og mærket uden at røre sig ud af flækken.

I følge teksten til flere af Lord Bendtners træningsvideoer skyldes de forskellige træningsmetoder, at han er villig til at gøre alt for at komme i form igen. Han er nemlig i øjeblikket ude med en ankelskade.

De nye boller på suppen omkring hans træning virker til at være ganske velovervejet. Det går ikke, at hans nye klub fortryder, at de har købt ham. Selvom klubben er et godt ryk nedad for Bendtner, da Nottingham Forrest ligger i den næstbedste række, er det dog et fast job. Noget den gode Bendtner har manglet, siden han blev fyret fra Vfl Wolfsburg i april i år.

Nicklas Bendtner virker ivrig efter at imponere sin nye klub, og det blev således til hans første mål i et år, da Nottingham Forrest spillede mod Fulham.

Det er ingen hemmelighed, at der er masser af skandaler påhæftet den danske fodboldspiller. Fyringen fra Wolfsburg var bare en af mange, og det kan derfor være ekstra vigtigt for Bendtner at vise, at han nu har styr på det.

null

Bendtners utallige selvmål: Skandaler på stribe

Sponsoreret indhold