Nyheder 6. oktober 2021

Enya i chok: Fandt kastanjemand i sin egen stue

Enya havde lige sat sig i stuen for at slappe af, da hun gjorde et ubehageligt fund: På reolen stod en ”vaskeægte” kastanjemand!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har du (også) slugt Netflix-hittet ”Kastanjemanden” i rekordfart?

Ja… så er du nok (også) én af dem, der har fået det liiiiidt svært med de engang så søde kastanjemænd.

Sådan er det hvert fald med Enya Andrea Christensen.

Hun er ikke længere vild med kastanjemænd, efter hun – som så mange andre danskere – har labbet de seks afsnit i sig på ingen tid.

Så den 24-årige kvinde fik forståeligt nok et vanvittigt chok, da hun i går gjorde et uhyggeligt fund (i sit eget hjem vel at mærke!): På en reol i stuen stod nemlig en ”vaskeægte” kastanjemand!

Artiklen fortsætter under billedet...

Det var dette syn, der mødte Enya i stuen. Foto: Privat 

Til SE og HØR fortæller Enya, at hun allerede undrede sig en smule, da hun kom hjem sammen med sin 2-årige datter. Døren var nemlig ikke låst, som hun ellers er vant til.

- Jeg tænkte ikke videre over det, men tænkte bare, min kæreste nok var kommet tidligere hjem. Jeg går ind, og vi kalder lidt på min kæreste, men hverken hans sko og tasker er der. Nå, jeg tænkte, jeg måtte have glemt at låse, fortæller Enya til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

24-årige Enya fik et chok af en anden verden - forståeligt nok! Foto: Privat

Hun lægger sin undren fra sig og smider sig i stedet på sofaen for at slappe lidt af med datteren, og det er dér, at hun opdager den ubudne gæst – kastanjemanden.  

- Jeg gik mega meget i panik, for jeg ved jo, at kastanjemanden slår dårlige mødre ihjel, men ser mig ikke som en dårlig mor. Jeg ringede panisk til min kæreste, som ikke tog den. Pludselig kunne jeg høre noget pusle inde i lejligheden. Mit hjerte galopperede afsted, og jeg råbte "er her nogen???!!" Selv min datter blev lidt bange, tror jeg, hun kunne fornemme stemningen, fortæller Enya, der i al hast fik låst dåren, mens hun forsigtigt – og med hjertet oppe i halsen – begyndte at tjekke alle rum.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den "fine" figur var håndlavet af Enyas kæreste. Foto: Privat

- Til sidst sprang min kæreste så ud og var ved at flække af grin… jeg tror, jeg kaldte ham en stor fed idiot og gav ham et klask på skulderen, fortæller Enya med lige dele lettelse og grin.

Den ”fine” kastanjemand var altså en gave fra hendes kreative kæreste, der arbejder i en SFO. Han havde tilmed selv lavet den.

-  Hans kolleger synes, han var dum, fordi han ville gøre det mod mig. Men generelt er han lidt en prankster, så det kommer ikke bag på mig, lyder det lettet fra Enya.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kæresten havde stillet figuren for at skræmme livet af Enya, og det virkede! Foto: Privat 

Kæresten havde faktisk overvejet at lave en hel kastanjefamilie og så stille dem på gulvet om et par måneder, når Enya lykkeligvis havde glemt alt om serien og de uhyggelige kastanjer:

- Jeg har, sagt han ryger på gaden, hvis han gør det igen, lyder det stålfast fra Enya, der nu har givet sin mand - altså kastanjemand - et ”nyt hjem”:

- Lige nu står den pænt ude på vores terrasse og pynter.

Sponsoreret indhold