Nyheder2. december 2022

"Enormt stressede og nervøse": 16 hunde indleveret til Dyrenes Beskyttelse

11 voksne hunde og fem hvalpe er netop blevet indleveret hos Dyrenes Beskyttelse, da hundenes tidligere ejere ikke havde overskud til de mange hunde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
En flok på 16 hunde er blevet indleveret til Dyrenes Beskyttelse.
 Foto: Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelses internater har netop fået 16 nye firbenede beboere.

Det drejer sig om elleve voksne hunde og fem hvalpe af racen dansk-svensk gårdhund, som kommer fra et ældre ægtepar, der gennem mange år har avlet hunde af den populære race.

Ægteparret havde dog ikke længere overskud til at tage sig af de mange hunde, og derfor bad de organisationen om hjælp til de mange hunde.

Det skriver Dyrenes Beskyttelse i en pressemeddelelse.

– Det er altid trist, når opgaven med at holde dyr vokser mennesker over hovedet, men vi er glade for, at de blev overdraget i et godt samarbejde med tidligere ejere, fortæller Karina Fisker, internatchef ved dyrenes beskyttelse og fortsætter:

– Hundene har det efter omstændighederne okay, men det er tydeligt at mærke, at de igennem længere tid har været overladt meget til sig selv.

De mange hunde opholder sig nu på Dansk Dyreværn Aarhus og på Nordjyllands Internat, hvor der venter et større arbejde med at gøre dem klar til nye hjem.

Dyrenes Beskyttelse har indtil videre håndteret 51 sager i år, med flere end 10 dyr involveret.
Dyrenes Beskyttelse har indtil videre håndteret 51 sager i år, med flere end 10 dyr involveret.
 Foto: Dyrenes Beskyttelse

Det var nemlig ikke alle hunde, der havde fået den korrekte type foder, ligesom flere var enormt stressede og nervøse, da de ankom.

– Nogle af hundene havde derfor en del skrammer, fra de havde været oppe at slås. Særligt en af hvalpene havde voldsomme bidskader fordi de har gået sammen hulter til bulter, fortæller Karina Fisker.

Drømmer man om at adoptere en af de mange søde hundehvalpe, oplyser Dyrenes Beskyttelse, at de løbende vil blive lagt på deres hjemmeside.

Sponsoreret indhold