Nyheder14. juni 2017

Endelig! Nu bliver ventetiden til "Frozen" kortere

Der mere end to år til den nye "Frozen"-film kommer - men Disney er klar med en tidlig julegave i form af Olaf, Anna og Elsa.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/26.01134420.jpg
 Foto: All Over

Der er umenneskelig lang tid til, at "Frozen 2" kommer i biografen. Helt præcist 896 dage.

Og for både store og små føles det som noget nær en evighed. Heldigvis kommer Disney nu os alle til undsætning med en lille julegave.

Allerede den 22. november i år får vi en ny indsprøjtning "Frozen".

Filmen hedder "Olaf's frozen adventures", og det er en 21 minutters kortfilm, der skal spille før Disney/Pixar-filmen "Coco", der kommer i biografen samme dag.

Filmen har Olaf og rensdyret Sven i hovedrollen. Sammen tager de to på eventyr for at finde juletraditioner til Anna og Elsa.

De to royale Disney-karakterer har nemlig aldrig haft eller kreeret juletraditioner, så Olaf påtager sig rollen som snemanden, der skal redde julen.

Olaf og Svenn går fra dør til dør for at lære mere om andre menneskers juletraditioner, så der er masser at lære i denne nye "Frozen" film. Og så kommer Olaf selvfølgelig galt afsted undervejs.

Hvis ikke du allerede hopper rundt af glæde, så kommer du nok til det nu. Med filmen følger fire nye originale sange, så der er nyt guf i højtalerne hele julen.

Se den nye "Frozen"-trailer herunder:

Frost

Sponsoreret indhold