Nyheder20. juni 2011

Endelig kommet sig over fyringen

3 år efter sin afskedigelse fra TV2 har Line Baun Danielsen rejst sig
Line Baun Danielsen havde svært ved at finde ud af, hvem hun var, efter fyringen
Line Baun Danielsen havde svært ved at finde ud af, hvem hun var, efter fyringen
 Foto: All Over

Det kom som et chok, da 49-årige Line Baun Danielsen i 2008 blev målt, vejet og fundet for gammel af sin arbejdsplads gennem 20 år, TV2.

Tv-darlingen måtte sammen med sin kollega Ole Stephensen vige pladsen på skærmen til fordel for 2 yngre ansigter.

Læs også: Line Baun Danielsen: På arbejde som luder

Fyringen tog hårdt på Line Baun Danielsen, som allerede dengang ikke lagde fingre imellem, når hun udtalte sig til medierne om sin situation. I dag er hendes udtalelser lidt mere moderate.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke har været en udfordring at skulle "begynde forfra", at skulle definere sig selv på ny efter at være stoppet på tv, siger Line Baun Danielsen til B.T.

Men selv om det har været hårdt, er det lykkedes for den tidligere tv-vært at komme videre. I dag arbejder Line Baun Danielsen med noget, hun brænder lige så meget for som at være på skærmen.

Sammen med en veninde har hun startet en webportal, hvor de hjælper kommende iværksættere med at finde hoved og hale i, hvordan man kommer nemmest i gang.

Læs også: Line Baun Danielsen: Kærligheden blomstrer

I maven har Line Baun Danielsen dog stadig en tv-vært, som bare venter på at blive sluppet fri.

- Jeg synes jo, det er sjovt at lave tv. Det skal bare være relevant. Jeg har hele tiden sagt: "Man ved jo aldrig". Og indimellem savner jeg at lave tv, fortæller Line Baun Danielsen til B.T.

Sponsoreret indhold