Ena Spottags skuespiller-forældre er nervøse

En Spottag er lidt svær at genkende, men hun bliver ikke svær at få øje på i fremtiden

En Spottag er lidt svær at genkende, men hun bliver ikke svær at få øje på i fremtiden

Foto: All Over Press

Fredag efter fredag har Ena Spottag imponeret dommere og seere, når hun har givet den gas på dansegulvet i "Vild med dans".

Den 30-årige skuespillerinde er datter af de to kendte skuespillere Jens Jørn Spottag og Dea Fog, men på trods af at hun er nået så langt i konkurrencen, har hendes forældre endnu ikke været med på sidelinjen i studiet. Det er der en helt særlig grund til.

- Mine forældre bliver simpelthen for nervøse. Jeg kan mærke, at de er nervøse på mine vegne, hvis de sidder derinde. Der er jeg mere vant til, at min søster er der. Hun tager det meget stille og roligt, siger Ena Spottag til Ritzau Fokus.

Selvom de ikke ser hende danse i studiet, så følger de spændt med på skærmen, hver gang deres datter kaster sig ud i en ny dans.

- Jeg får sms'er, videoer og små lydklip fra dem, og de er meget engagerede i det. De har også travlt med deres, men når vi lige fanger hinanden, så er der så meget støtte og kærlighed, siger skuespillerinden, der er kendt fra tv-serien "Badehotellet".

Ena Spottag og partneren Thomas Evers Poulsen er nået helt til finalen, og det danseglade par, der også er kendt under holdnavnet "Team Glad", glæder sig til at gå på gulvet fredag aften i Forum Horsens. Seerne kan følge med, når showet sendes live på TV2.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close