Nyheder1. marts 2022

En Moscow Mule? Bar ændrer navnet på kendt drink

En amerikansk bar har ændret navnet på drinken Moscow Mule
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220301-082256-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Stefani Reynolds/AFP/Ritzau Scanpix

En bar i den amerikanske by Bethesda i Maryland har ændret på menukortet ovenpå den russiske invasion af Ukraine.

Du kan stadig få den populære drink med vodka, ingefærøl og lime, men hvor du før skulle se på menukortet efter en Moscow Mule, så skal du nu bestille en Kyiv Mule for at slukke tørsten med den friske drink.

Det skriver France24.

- Vi håber, at folk også vil fortsætte med at skabe opmærksomhed på, hvad der foregår lige nu, siger barejeren Ronnie Heckman.

Baren, der hedder ”Cadies bar and grill”, har også droppet al vodka fra Rusland, mens der også serveres Black og White Ukrainians fremfor den russiske modpart.

En del af barens overskud fra salget af de tre drinks går til en velgørenhed for ukrainske børn.

På baren er en nu Kyiv Mule meget populær og på den første dag af navneskiftet oplevede den 31-årige ejer, at flere besøgte baren kun for at bestille drinken.

- Vi sælger omkring 400 om ugen, og det bliver fedt at se det på computerskærmen – i stedet for at der står Moscow Mule, står der Kyiv Mule, siger Ronnie Heckman.

Ifølge France24 har flere små amerikanske barer fulgt trop og ændret navnet på russiskinspirerede drinks eller droppet russisk vodka.

Mediet skriver også, at det svenske statsejede Systembolaget, der står får salg af alkohol i Sverige, også vil droppe salg af russisk alkohol.

Sponsoreret indhold