Nyheder17. september 2010

En dronning værdig

En Elefantorden kunne have siddet smukt under denne imponerende kavalergang
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/brystkatja-jpg.jpg

Katja Storkholm var en meget brugt model, da hun mødte Frederik for snart 16 år siden, og model-målene holder stadig.

Læs også: Nu må prinsen pille

Yndig ser hun ud i dag og med en flot barm, som uden tvivl ville have kunnet muntre mange bordherrer op ved diverse royale middage, hvis det var kommet så vidt mellem hende og kronprinsen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/fredeog-katja-jpg.jpg

Der var dronningemateriale i Katja Storkholm, og alle regnede med dengang i 1994, at Frederik havde fundet sin kommende kone (Foto: Claus Poulsen)

Forholdet varede i godt to år, indtil hun selv gjorde det forbi. Siden blev hun gift med Chresten Plinius, men blev skilt i foråret.

"Vitus (Katja og Chrestens søn, red.) skal vokse op i kærlige omgivelser. Han skal have en glad far og mor, og det har Chresten og jeg ikke været. I virkeligheden passede vi nok ikke sammen. Vores ægteskab har ikke fungeret, så nu skilles vi. Det er trist og meget smertefuldt og har kostet mig mange tårer og søvnløse nætter, men der var ingen vej udenom", fortalte hun dengang til Billed-Bladet


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/kataj-og-chresten-jpg.jpgKatja og advokat og sejlsportsmanden Chresten blev gift i Frederiksborg Slotskirke, men ægteskabet varede kun 4 år (Foto: All Over)


Sponsoreret indhold