Nyheder 28. januar 2017

Emmelie de Forest vinder engelsk Grand Prix

Den danske sangerinde var selv til stede i London ved popslaget i London fredag aften
Foto: All Over Press)
Endnu engang har Emmelie de Forest fået en Grand Prix-sejr i hus. Fredag aften var det nemlig hendes sang, der løb med sejren, da Storbritannien holdt det nationale Melodi Grand Prix.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Emmelie de Forest har skrevet sangen ”Never Give Up On You” sammen med den danske producer, The Treatment og den engeske komponist, Lawrie Martin, og den blev sunget af den tidligere ”X-Factor”-deltager, Lucie Jones.
- Det er helt fantastisk. Jeg havde jo håber, den ville vinde, men man ved det jo ikke. Det er ikke altid, at det er en ballade, der vinder, siger Emmelie de Forest til DR. Emmelie var selv til stede, da seks sange dystede i Grand Prix’et, der blev sendt direkte i BBC2 fra Apollo i Hammersmith i London fredag aften.
Da England betaler ekstra mange penge til Eurovisionens Grand Prix, er Emmelies sang sikret en plads i finalen i Kiev lørdag, den 14. maj. Og måske kan vi være heldig, at den skal dyste mod Danmark. – Det bliver helt specielt, men så må jeg jo holde med Storbritannien. Jeg må jo heppe på min egen sang, siger Emmelie til DR. Emmelie de Forest fortæller om sejren på sin Facebook-profil:

Sponsoreret indhold