Emma Watson: Potter-profitmager

Emma Watson er i kraft af sin rolle i Harry Potter-filmene den skuespillerinde, der har tjent flest penge ind siden år 2000

Emma Watson er i kraft af sin rolle i Harry Potter-filmene den skuespillerinde, der har tjent flest penge ind siden år 2000

Foto: All Over

Glem alt om Julia Roberts, Angelina Jolie, Cameron Diaz eller Meryl Streep. De tjener godt nok stadig kassen ind til filmproducenterne. Men én overgår dem alle:

Den 19-årige britiske skuespiller Emma Watson, der i Harry Potter-filmene har spillet Hermione Granger.

Potter-filmene har sammenlagt indtjent 5,4 milliarder dollars over hele verden, skriver cnn.com.

Cirka 27 milliarder kroner. En pæn slat, der naturligvis også har smittet gevaldigt af på Watsons personlige indtjening.

Emma Watson startede sin karriere som skuespiller, da hun var bare 10 år gammel, med den første Potter-film i 2001. Og efterhånden som hun er blevet ældre, og der er kommet flere film til, så er hun også blevet eftertragtet i andre sammenhænge - ikke mindst nu, hvor hun er gået fra teenagertøs til en rigtig kvinde, bliver hun hyppigt brugt som model, og hun har lige indgået en millionkontrakt med det klassiske britiske tøjmærke Burberry.


Emma Watson som Hermione Granger (Foto: All Over)

Orlando Bloom var den mandlige skuespiller, der havde medvirket i film, der har tjent flest penge de seneste 10 år. Han var - ligesom Emma Watson - også med i "serie"-film, nemlig "Pirates of the Caribbiean"- og "Ringenes Herre"-filmene. Bloom var med til at spille 7 milliarder dollars (35 milliarder kroner) ind.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close