Nyheder15. november 2011

Emil Thorup: Jeg vil ligne George Clooney

Sexministeren glæder sig i aller højeste grad til, at huden begynder at folde. Læs hvorfor her
Af af
Emil Thorup drømmer sig væk til den dag, han får rynker og gråt hår
Emil Thorup drømmer sig væk til den dag, han får rynker og gråt hår
 Foto: Mikael Rieck

De fleste unge begynder at panikke, når de nærmer sig de 30 år - men ikke Emil Thorup.

Den 28-årige TV-vært glæder sig som et lille barn til at ramme den runde alder og endnu mere til at blive 40, for han vil gerne have tydelige aldringstegn hurtigst muligt.

- Jeg kan slet ikke vente på, at jeg får rynker og gråt hår. Det er da sexet hos en mand, når man kan se, at han har levet, fortæller den afblegede herre til seoghør.dk.

Læs også: Emil Thorup: Gør kæresten sexglad

Der følger dog krav med til de grå stænk og de sporadiske hudfolder. For han vil ikke bare være gammel for at være gammel.

- Jeg vil gerne ligne George Clooney, men jeg er ikke helt sikker på, at han og jeg kommer til at ældes på samme måde. Jeg vil være sådan en grey fox, så det håber jeg, at årene vil give mig, smiler Emil Thorup eftertænksomt.

Læs også: Emil Thorup springer ud

Om kæresten Hannah glæder sig lige så meget til Emils grå hår, vides ikke. Hun er kun 21 år, så alene det at tage hende med til en 80'er musicalen Elsk mig i nat X-mas var en nono.

- Jeg har taget min veninde med ind i dag, for jeg kan jo ikke rigtig tage Hannah med. Hun er født i 90, den lille put. Så hun kan ikke synge med, grinede han.

Sponsoreret indhold