Emil Thorup: Helt vildt forbrug

Der er penge i at være sexminister.

Der er penge i at være sexminister.

Foto: DRDet er ikke småpenge, man tjener som Sexminister og "X Factor"-backstage-guide på DR.

I hvert fald fyrer Emil Thorup hver måned et svimlende højt beløb af på mad.

- Jeg bruger nok omkring 12.000 kroner om måneden på at spise ude. Jeg elsker god mad og masser af det. Man kan sige, at mad er essensen af mit liv. Jeg spiser næsten altid ude og ofte på restaurant Madklubben, afslører han over for politiken.dk.

Udover at spendere en mindre formue på mad gør Emil Thorup ikke så meget for at få det danske forbrugshjul til at køre rundt.

Emil Thorup: En anderledes fobi

- Jeg rejser meget. For mig er det den ultimative luksus. Jeg bruger næsten alle mine penge i udlandet. Jeg synes, det er sjovere end at bruge penge herhjemme. Herhjemme er vi gode til middelklassen, men det er ekstremt dyrt at være ekstravagant og luksuriøs, siger han.

Derfor tager han gerne syd på for at få stillet sin lyst til luksus.

- Sidste år var min kæreste og jeg i Thailand i tre uger, og den tur endte med at koste 80.000 kroner. De blev brugt på gode hoteller, private villaer, ordentlig mad og cocktails. Men mad og overnatning er som regel de helt store syndere. Jeg kom hjem fra min sidste rejse i januar. Der gik turen til Cambodja og Thailand og kostede mig onkring 50.000 kroner, siger Emil.

Emil Thorup: Jeg var kikset

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close