Emil Thorup flytter sammen med kæresten

Emil Thorup.

Emil Thorup.

(Foto: All Over)

Når Emil Thorup fremover skal udvikle nye ideer til TV, radio, foredrag eller indretning og arkitektur, vil det være helt oplagt at booste fantasien ved at sætte sig over i Botanisk Have, som er TV-værtens nye genbo.

Den 33-årige iværksætter har nemlig købt en 2.-sals lejlighed på 120 kvadratmeter i københavnske Gothersgade. Thorup har betalt 3.795.000 kr. for boligen, og kæresten Klara Nygaard er flyttet ind på den nye adresse.

Se billedet af Emil Thorups nye lejlighed nederst i artiklen

Emil Thorup har i øvrigt lige afleveret regnskabet for sit anpartsselskab Handvärk, som designer møbler.

Det blev i 2016 til et underskud på over 900.000 kr.

Den 13 år yngre kæreste mødte Emil Thorup for nogle år siden på Instagram:

– Jeg havde jo sat mig et erklæret mål om at finde en kæreste, og en dag stenede jeg lidt på Instagram, og så var der en pige, der under et af mine billeder havde skrevet en kommentar, som jeg grinede højlydt af, selv om jeg var alene, har han sagt om mødet med Klara til ALT for damerne.

Se billedet af Emil Thorup og hans yndige kæreste Klara på billedet herunder:

Iværksætteren er 33 år, mens kæresten Klara Nygaard kun er 20 år. De traf hinanden for et par år siden på Instagram.(Foto: Claus Poulsen, Dan Mariegaard).

Se billedet af Emil Thorups nye lejlighed herunder:

Firma Handvärk, som er Emil Thorups, kom ud af 2016 med et stort underskud. Alligevel har han købt dyr lejlighed (Foto: Dan Mariegaard).

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close