Nyheder 7. januar 2012

Emil Thorup bruger beskidte tricks

Den selvsikre DR-vært vil gøre alt for at blive årets SE og HØR-mand
Emil Thorup vil bruge alle kneb for at vinde titlen som årets SE og HØR-mand
Emil Thorup vil bruge alle kneb for at vinde titlen som årets SE og HØR-mand
Foto: Covermodel.dk

Det er ikke nemt at konkurrere mod 11 bredskuldrede, solbrune og ekstremt veltrænede mænd, når man hedder Emil Thorup og er en blegnæbbet, spinkel fyr uden det mindste tegn på en sixpack.

Sexministeren sprang sidste efterår ud som SE og HØR-mand, og i denne uges blad kan man stemme på ham, så han har den unikke chance for at løbe med titlen som årets SE og HØR-mand.

Læs også: Nøgen Emil Thorup forarger

Den afblegede gut er dog noget tvivlsom, når det gælder hans chancer for at vinde.

- Jeg tror ikke rigtig på, at jeg vinder, så jeg må bruge beskidte tricks, fortæller en kæk Emil Thorup til Seoghoer.dk.

Med det mener han først og fremmest, at han må spille på sin kendisfaktor. Derudover har han pralet med afstemningen til alle sine venner og fans på Facebook.

- Mændene ser godt ud og er meget veltrænede, men jeg har den fordel, at folk kender mig fra radio og tv. Og jeg vil vinde, fastslår DR-værten.

Læs også: Emil Thorup har fået for meget sex

Han fortæller med stolthed i stemmen, at han på DR har en fullsize pap-version af sig selv halvnøgen stående ved siden af sit skrivebord. Selvtilliden er i top, så han har ingen problemer med alle de nysgerrige blikke.

- Jeg vil altid gerne se bedre ud, men jeg er tilfreds med mit udseende. Jeg vil dog ikke vide, hvor meget mit SE og HØR-billede er blevet photoshoppet!


Sådan så Emil Thorup ud, da han stillede op som SE og HØR-mand i september 2011 (Foto: Covermodel.dk)

Sponsoreret indhold