Emil: Det har overrasket mig mest efter hjemkomsten

Foto: Maria Rixen

For to uger siden vendte brødrene Theis og Emil Beha hjem fra tre års sejlads på verdenshavene, men det er ikke alting, der er, som det var, da de tog afsted. 

- Brugen af mobiltelefoner har overrasket mig. Den bliver jo brugt til alting. Jeg har jo slet ikke hørt om Mobilepay og Snapchat, før jeg kom hjem, fortæller Emil til TV 2

Faktisk havde Emil slet ikke ejet en smartphone, før han drog ud på verdenshavene. Meget af den kommunikation, der har været fra båden og hjem til Danmark har foregået via satellittelefon. 

Nu har den flotte sejler dog anskaffet sig en iPhone. 

- Jeg skal lige vænne mig til, at den pludselig ringer. Jeg ringede til en ven forleden, og så mødtes vi efter en halv time. Det er jo virkelig dejligt, at man kan det. Men jeg glemmer den simpelthen hele tiden alle mulige steder. Tit tager jeg hjemmefra uden telefonen, fortæller Emil. 

Selvom Emil nu har anskaffet sig en smartphone, så er han slet ikke sikker på, at han kommer til at hoppe med på Snapchat og Mobilepay. 

- Det kan da godt være, jeg går med på bølgen med Mobilepay. Men jeg har ikke brug for at være med på alle de sociale medier, så jeg prøver at klare mig uden for mange sociale medier. Men nu må vi se, siger Emil til TV 2. 

Den sidste sæson af "Kurs mod fjerne kyster" får premiere på TV 2 til februar. Her kan vi blandt andet opleve drengene på deres tur til Indonesien.

Hvis du ikke kan vente med at se mere til Theis og Emil, så kan du se alle billederne fra deres hjemkomst i galleriet herunder

Havana kommer hjem

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close