EM-HELTE: DET ER FOR VILDT!

- Jeg har sgu store tømmermænd efter i aftes, men det her er bare totalt ubeskriveligt. Jeg er stolt og har bare lyst til at feste videre i aften, råbte den lille, tætbyggede fløjspiller, Lars Rasmussen, med hæs stemme gennem larmen fra tågehorn, stortrommer og ellevilde fans.

Mirakeltræner Ulrik Wilbek havde holdt lidt igen med de våde varer og glædede sig bare til at komme hjem til familien i Viborg.

- Flyrejser og ondt i hovedet holder ikke. Så jeg lader altid være med at drikke for meget aftenen inden en hjemrejse, sagde en træt landstræner, som havde hygget sig med at læse danske aviser i flyet.

- Det er næsten for meget af det gode, mente han beskedent om avisernes næsegruse beundring for hans præstation.

SK 1467 fra Norge blev på en del af turen eskorteret af tre F-16-jagerfly fra Flyvevåbnet. Og efter landingen i Kastrup overtog tre af lufthavnens brandslukningskøretøjer hyldesten. Med blinkende lygter og dannebrogsflag i forruden oversprøjtede de SAS-flyet med kaskader af vand, da det kørte ind til standpladsen i finger B.

Fra lufthavnen kørte EM-guldvinderne til Københavns Rådhus, hvor overborgmester Ritt Bjerregaard ventede med lune pandekager og endnu mere hyldest.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close