Nyheder22. juli 2020

Elsker du også Ben & Jerry’s cookie dough? Her er opskriften!

Hvis din favorit hos Ben & Jerry’s er en af dem med kagedej i, så er der en chance for, at den her opskrift vil gøre dig meget glad
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lrphotos111590-min.jpg
 Foto: MEGA

Is-giganten Ben & Jerry’s tjener svimlende med penge på deres brede sortiment af forskellige is-typer. Herunder dem med cookie dough, som også er en favorit blandt mange herhjemme i Danmark.

Isene er da heller ikke af den billige slags i køledisken, og netop derfor kan denne opskrift på deres berømte cookie dough nu give dig muligheden for at lave din favorit is hjemme i dit eget køkken – eller bare nyde den rå kagedej præcis, som du lyster.

Ben & Jerry’s understreger i hvert fald, at der ingen fare er ved at spise den direkte af skålen.

Opskriften finder du under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/depphotos175751.jpg

Nu kan du lave din helt egen version af Ben & Jerry's berømte cookie dough. Foto: MEGA

Opskrift på cookie dough

2,4 dl mel

8 spsk. usaltet smør, stuetemperatur

2,4 dl brun farin

1 tsk. vaniljeekstrakt

2 spsk. Piskefløde

½ tsk. kosher salt

1,2 dl chokoladeknapper

Sådan gør du:

  1. 1. Det første step mod din spiselige kagedej er måske også det vigtigste. Du skal nemlig varmebehandle dit mel, så er det er sikkert at spise. Put dit mel i en mikroovns-velegnet skål og varm det op i mikroovnen i 30-sekunders intervaller, ind til det når en varmegrad på 73,8 grader.
  2. 2. I en ny skål skal du blande, evt. med en håndmixer eller et piskeris, smør og sukker. Mix det ind til det når en let og luftig konsistens.
  3. 3. Tilføj nu vaniljeekstrakt, piskefløde og salt. Mix det sammen. Tilsæt nu dit mel og bland det hele sammen. Bland til sidst dine chokoladeknapper i dejblandingen.
  4. 4. Server og nyd! Hvis du ikke spiser det hele og gerne vil gemme resterne, så kan du komme dejen i en lufttæt beholder og smide den i køleskabet.

Sponsoreret indhold