Elming overrasket med patter på Smukfest

Claus Elming, Uffe Holm, Thomas Gravesen og Stig Tøfting fik besøg af \

Claus Elming, Uffe Holm, Thomas Gravesen og Stig Tøfting fik besøg af "Besat af Bad Boys"-stjernen Mariah ved årets Smukbold-konkurrence.

Foto: Kaspar Wenstrup

Claus Elming, Thomas Gravesen, Uffe Holm og Stig Tøfting fik sig en noget anderledes overraskelse, da der her til eftermiddag blev afholdt finale i Smukbold på årets Smukfest. 

Her havde DR-værten Tina Müller nemlig arrangeret, at de fire gutter fik sig et lapdance fra "Besat af Bad Boys"-stjernen Mariyah.

SE og HØR talte efterfølgende med Claus Elming om, hvordan det havde været at sidde på banen med Mariyahs bryster lige i ansigtet. 

- Det er jo en sjov oplevelse for alle. Der kommer en ind, og så må vi jo tage den derfra. Hvis du ikke spiller med på den, så bliver det lidt mærkeligt. Jeg skal da ikke sige, at det var noget, jeg havde noget imod, fortæller Claus, der ikke var blevet advaret om stripperens ankomst forud for det pikante show. 

At Tina Müller kunne finde på at arrangere et frækt show for de fire gutter, var da heller ikke noget, der kom bag på ham. 

- Det er altid sjovt. Tina bragte et nyt aspekt ind i Smukbold, som tilgodeså os fire. Det er typisk Tina, selvfølgelig er det hende, der finder på sådan noget, siger han. 

Artiklen fortsætter efter billedet


Det var DR-værten Tina Müller, der havde arrangeret det frække stripshow for de fire gutter. (Foto: Kaspar Wenstrup)
 
For Tina Müller var der ingen tvivl om, at de fire gutter skulle have en på opleveren under Smukbold. 
 
- De har været ovre bagefter og sige, at det var noget af en oplevelse. Jeg synes, at det er sjældent, at jeg ser Claus Elming blive sådan lidt rystet og lidt mundlam. Han sad og tænkte: "Hvad fanden foregår der?", fortalte hun efter showet til SE og HØR.
 
Selvom Claus Elming efterfølgende har sagt, at hun nok skal få igen på et tidspunkt, er det dog ikke noget hun frygter. 
 
Artiklen fortsætter efter billedet

"Besat af Bad Boys"-stjernen Mariyah smed klunset på årets Smukfest. (Foto: Kaspar Wenstrup)
 
Mariyah, der er kendt fra TV3-programmet "Besat af Bad Boys", var kvinden, der gav det pikante stripshow til de fire mænd ved Smukbold.
 
Men det var specielt Claus Elming, der fik hendes opmærksomhed. 

- Han er skøn jo. Er han single? Jeg tager ham. Ham kunne jeg godt, han er jo en rigtig mand, fortalte Mariyah til SE og HØR efter kampen.

Mariyah har flere gange været SE og HØR-pige, og når "Besat af Bad Boys" vender tilbage på TV3 med anden sæson, er hun igen at finde i castet. 

Se billederne af det frække show i galleriet herunder

Claus Elming, Uffe Holm, Thomas Gravesen og Stig Tøfting får stripshow under Smukbold

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close