Nyheder15. december 2016

Ellen Hillingsø: Jeg forstår virkelig godt, hvorfor folk bliver skilt

Ellen Hillingsø fortæller i et nyt interview om sit ægteskab med marketingsdirektøren Christoffer Castenskiold, og hun indrømmer, at deres forhold ikke altid er ”super lidenskabeligt”, og at der skal kæmpes for at holde liv i det gode forhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ellen_hillingsoe_mr.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Efter 16 års ægteskab er Ellen Hillingsø ikke i tvivl om, at det er umuligt at være lidenskabelig hele tiden i et parhold.

Alligevel ved den 49-årige skuespillerinde, at hun vil blive sammen med sin ægtemand, marketingsdirektøren Christoffer Castenskiold, hele sit liv.

Det fortæller hun i et interview i ALT for Damerne.

Her taler Ellen Hillingsø om de vigtigste mænd i hendes liv. Og én af dem er naturligvis ægtemanden Christoffer, som hun blev gift med i 2000:

- Det bedste ved Christoffer er, at han er helt vildt sjov og godt begavet. Hver gang, der sker noget i verden, har jeg lyst til at ringe til ham for at høre, hvad han tænker og mener om det. Derudover er han en fantastisk far (parret har to børn sammen, red.), og så synes jeg, at han får det bedste frem i mig. Han giver mig jordforbindelse og holder fast i mig, hvis jeg er ved at bevæge mig ud ad en tangent, og han giver mig den sikkerhed og tryghed, som er nødvendig, for at jeg tør gå ud i verden og være modig, siger Ellen Hillingsø i interviewet med ALT for Damerne.

Hun tilføjer, at der selvfølgelig også dukker udfordringer og problemer op i et 16 år gammelt ægteskab:

- Selvfølgelig er det ikke nemt, og helt ærligt, så forstår jeg virkelig godt, hvorfor folk bliver skilt. Det er svært at få tingene til at hænge sammen, men hvis man har mulighed for det, synes jeg, man skal kæmpe for forholdet. Det er i hvert fald det, Christoffer og jeg gør. Vores forhold er ikke altid super lidenskabeligt, og vi kan da godt blive skide uvenner og råbe og skrige af hinanden, siger Ellen Hillingsø til ALT for Damerne og tilføjer:

- Men vi har valgt hinanden, og nu holder vi sammen. Det er fedt, for der er en kæmpe rigdom i, at vi har kendt hinanden i så mange år. Vi har et sommerhus, en stor køkkenhave og en masse fælles venner. Vi har en lang historie sammen. Og når jeg kigger på ham, håber jeg virkelig, at vi bliver sammen hele livet, ligesom både hans og mine forældre har gjort det, fortæller skuespillerinden.

Se billeder af Ellen Hillingsø i det store galleri herunder:

Ellen Hillingsø - billeder KUN af hende gennem årene

Sponsoreret indhold