Nyheder21. januar 2014

Ellen Hillingsø: Det var synd for mig

Den folkekære skuespiller vil af med sin selvmedlidenhed
Ellen Hillingsø havde for nyligt meget indt af sig selv
Ellen Hillingsø havde for nyligt meget indt af sig selv
 Foto: All OverHvis du selv har det dårligt, så tænk på dem, der har det meget værre end dig. Det hjælper. Nogenlunde sådan lyder Ellen Hillingsøs opskrift på at få det bedre, hvis man lider af selvmedlidenhed.

Ellen Hillingsø lever som en hamster

Der er dog enkelte alvorlige tilfælde, hvor den simple formel ikke virker:

- Er du alvorligt syg eller i sorg, er det forståeligt, at du har ondt af dig selv, og så er det ikke sikkert, det hjælper at tænke på, hvordan de har det i Syrien, eller at der er mennesker, der må gå otte kilometer for at hente en liter vand.

Handler selvmedlidenhed derimod om, at du fylder 50 eller ikke har råd til en ny bil, så er det vigtigt, at prioriteterne er i orden, understreger hun overfor FEMINA.

Ellen Hillingsø: Bitter på bond

Den 47-årige skuespiller har selv lidt af selvmedlidenhed i forbindelse med en teaterturné, der blev forlænget:

- Jeg synes, det var virkeligt synd for mig, at jeg skulle undvære min mand og mine børn så længe, men så stod jeg jo pludselig på en scene i Jyllands og kunne se, hvor glade folk var. De sagde "Vi er vant til at se dig på film og i fjernsynet, hvor er det dejligt at se dig i virkeligheden. Og så forstod jeg, at det ikke bare handlede om mig, og hvad får jeg. Næh, den skulle vendes om til: Hvad kan jeg give?


Sponsoreret indhold