Ellen Bentzen: Sov stille ind

Ellen Bentzen, som er kendt og elsket fra en række DR1-portrætter om hendes liv i Pilehuset i Fredensborg sammen med butleren Henry og hendes australske kæreste Allan, er død.

Den aldrende dame havde fået et sår på skinnebenet, som der var gået koldbrand i. Ellen Bentzen kom på operationsbordet i fredags for at få amputeret benet, men vågnede aldrig rigtig op efter operationen.

- Hun faldt hen i en døs og vågnede aldrig rigtig op igen, fortæller hendes gamle ven og "butler" Henry Larsen, til seoghør.dk

- Hun har haft et dejligt og flot liv. Hun har altid klamret sig til livet, men det var hendes eget ønske. Et liv i kørestol ville hun aldrig have forligt sig med, siger livs-kammeraten, som i dag må fejre sin egen 80-års fødselsdag uden veninden.

Kunne have fejret 101-års fødselsdag om 3 uger

100-årige Ellen Bentzen nærmede sig sin 101-års fødselsdag, som hun kunne have fejret den 9. februar.

- Det nåede hun ikke, men hun var virkelig positiv til det sidste. Hun var et livstykke og hun nåede at opleve mere end de fleste.

- Selvfølgelig bliver hun frygteligt savnet, men sorg må det ikke blive til. Det må blive savn, man kan sørge over folk, der dør som 40-årige, siger Henry Larsen.

Ellen Bentzen bliver begravet på fredag fra Grønholt Kirke ved Fredensborg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close