Nyheder22. maj 2014

Eksperter: Brud kan få Caroline til tops

Bruddet med Rory McIlroy giver sandsynligvis Wozniacki comeback på tennisbanen
Flere eksperter spår, at Caroline Wozniacki igen kan komme til tops
Flere eksperter spår, at Caroline Wozniacki igen kan komme til tops
 Foto: All Over/Krestine HavemannHeld i spil og kærlighed er sjældent to ting, der følges ad. Det kan Caroline Wozniacki i hvert fald skrive under på.

Mens hun har været stormende forelsket i sin irske goftspiller, Rory McIlroy, er hendes placering på verdensranglisten nemlig dykket i takt med, at forholdet er blevet mere seriøst.

LÆS OGSÅ: Caroline havde fundet sin brudekjole

Nu er hendes held i kærlighed tilsyneladende opbrugt for en stund. Og ifølge flere eksperter, som formiddagsavisen BT har talt med, kan parrets brud meget vel være det, der sender Caroline tilbage i toppen af tennisverdenen.

- Da hun mødte Rory, var hun verdens-etter. Nu er hun nummer 14 på verdensranglisten. Men vent og se. Om et år er hun i top-5, og jeg vil ikke afvise, at hun på et tidspunkt generobrer førstepladsen. Hendes potentiale er så stort, at hun burde spille med om hver eneste Grand Slam-titel, siger den svenske tennisekspert Jonas Arnesen til BT.

LÆS OGSÅ: Påvirket Rory til pressemøde: Her er hans nye forklaring

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ffcc359a56ae442ab5c7657de7bc7704.jpg


Caroline Wozniacki og Rory McIlroy var pjattede med hinanden. Men nu er brylluppet aflyst (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: SE og HØRs læsere bakker Caroline op: Han er en lort!

Så selvom den næste tid uden tvivl bliver svær at komme igennem for Caroline, kan man håbe på, at hun som et plaster på såret igen kommer til at kunne fokusere på sin sport og kæmpe sig tilbage i toppen.

Jonas Andersen bliver i avisen bakket op af den engelske ekspert, Kevin Mitchell, der er sportsjournalist på avisen the Guardian.

- Når den værste kærestesorg er overstået, kan jeg sagtens forestille mig, at hun igen dedikerer sit liv 100 procent til tennissporten, siger Mitchell.

LÆS OGSÅ: Joan Ørting om bruddet: Derfor droppede Rory Caroline

Sponsoreret indhold