Nyheder26. april 2014

Ekspert til Frederik og Mary: Dyrk tantrasex

Efter ti års ægteskab er det tid til lidt fornyelse for kronprinseparret
Af af
Frederik og Mary strålede om kap, da de blev gift 14. maj 2014.
Frederik og Mary strålede om kap, da de blev gift 14. maj 2014.
 Foto: All OverI 2004 ringede bryllupsklokkerne i Vor Frue kirke, og den gudeskønne Mary gik op ad kirkegulvet til en tårevædet Frederik. Det var begyndelsen til det der ligner et lykkeligt og harmonisk ægteskab for Danmarks kronprinsepar.

Hvis lykken skal vare ved, har parterapeuten Christina Tatarczuk et godt råd til parret.

LÆS OGSÅ: Se de kongelige på skiferie

- Jeg tænker, at det, der er oplagt for et par som dem, det er at søge dybere. De par, der har været sammen i ti år, begynder at interessere sig for tantrasex og en mere dyb seksualitet og kærlighed. Det ligger lige til højrebenet for et par som dem, der har fundet ud af, at de vil hinanden, lyder det fra den rutinerede parterapeut.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1a7c67c905994c91926fea9a039d7c3f.jpg


Frederik og Mary elsker at være aktive. Her er de med deres fire børn Christian, Vincent, Isabella og Josephine. (Foto: Dan Mariegaard)


For som alle andre forhold vil der altid være kriser undervejs. Derfor er det ifølge parterapeuten nødvendigt, at man indimellem sætter tempoet ned og nyder samværet, når ti års bryllupsdagen nærmer sig.

LÆS OGSÅ: Marys veninde: Det er ok at droppe kongelige

I Se og Hør kan du læse meget mere om Frederik og Marys op og nedture, ligesom du kan læse parterapeutens råd til det kongelige par.

Sponsoreret indhold