Nyheder 16. maj 2011

Ekspert: Danmark har gode chancer

Fagjuryerne er på plads, så nu gælder det bare sms-stemmerne i aftenens store finale
Det bliver spændende at se, hvilken placering de danske drenge kan hive med sig hjem fra Düsseldorf
Det bliver spændende at se, hvilken placering de danske drenge kan hive med sig hjem fra Düsseldorf
Foto: All Over

I aften kl. 21.00 er det endelig blevet finaletid ved årets europæiske Melodi Grand Prix, hvor Danmark og A Friend in London skal optræde som sang nr. 3.

Fredag aften blev der afholdt generalprøver, og her så fagjuryerne fra 43 europæiske lande med, hvorefter de afgav deres stemme. Den tæller for 50 %, mens de sidste 50 % kommer fra de sms-stemmer, der tikker ind i aften.

Læs også: Grand Prix-stjerne glad for mænd

- Det gik lige, som det skulle. Jeg er sikker på, at juryens stemmer er hjemme, lyder det i dag til B.T. fra Grand Prix-ekspert Ole Tøpholm, som i år har sin debut som kommentator ved det store show.

- Der har været lidt kritik af, at Tim (forsangeren, red.) lyder forpustet, når han midt i sangen løber og samtidig synger på catwalken. Men det kunne jeg slet ikke høre. I stedet synes jeg, at han havde rigtig god fokus, forklarer eksperten, som efter generalprøven tror endnu mere på dansk sejr lørdag aften.

Læs også: Grand Prix-stjerne alvorligt syg

- Det har jeg nu hele tiden gjort, man har jo klaphatten på. Men jeg kan mærke det mere og mere. Hvis Europa ikke er til det franske bidrag, som jo hele tiden har været storfavorit, så er Danmark med i kampen, mener Ole Tøpholm.

I Danmark består fagjuryen af Erann DD, Chief 1, Le Gammeltoft, Bryan Rice og Matilde Kühl fra MariaMatilde Band.

Sponsoreret indhold