Nyheder19. august 2014

Ekskæreste vil have Eurovision-sild tilbage

Sangerinden blev attraktiv efter sejren
Sanglærken kommer med et nyt album til næste år
Sanglærken kommer med et nyt album til næste år
 Foto: All Over

Når procentholdige drikke får frit løb til ganen en fredag nat, kan tasterne på mobilen nemt føles lidt lettere at køre hen over og hjertet lidt tungere. En farlig cocktail.

Også for Eurovision-sangerinden Emmelie de Forests tidligere kærester, som hun gentagne gange har oplevet ringer hende fulde op og vil have hende tilbage.

LÆS OGSÅ: Emmelie: Jeg er så lykkelig

Netop de opkald handler Eurovision-vinderens nye single "Drunk Tonight" om.

- Sangen er en blanding af en masse oplevelser, jeg har haft og flere mænd blandet sammen til én person. I sangen ringer en ekskæreste til mig og siger: Jeg savner dig, jeg elsker dig, og jeg vil gerne have dig tilbage.

Men han er fuld og har ondt af sig selv, siger 21-årige Emmelie de Forest, der også selv indrømmer, at hun har lavet sådanne opkald.

LÆS OGSÅ: Afklædt grand prix-vinder: Nu er jeg kvinde

- Jeg tror, det er en følelse, som mange mennesker har prøvet at have. Jeg har selv flere gange været fristet til det i situationer, hvor jeg har følt mig alene. Det kan virke trygt, men det er ikke kærlighed, slår hun fast.

Især efter sangen "Only Teardrops" fik toppoint af hele Europa i Eurovision og den barfodede sangerinde fik fart på karrieren, har der tikket en del opkald ind fra tidligere bekendte.

- Jeg har oplevet situationen flere gange i mit liv - også efter jeg vandt Eurovision.

Det kan være ekskærester eller folk, man egentlig ikke var ven med, men som har ønsket at kontakte mig eller se mig igen, fordi jeg har fået gang i min karriere.

Jeg har oplevet, at folk har været interesseret i mig og vil være kærester med mig igen, siger den singleaktuelle sangerinde.

LÆS OGSÅ: Emmelie de Forest kæreste med 42-årig

Emmelie de Forest danner par med sangskriveren Jacob Glæsner. Kæresten har dog ifølge den unge sangfugl ikke noget imod, at hun det næste lange stykke tid ikke skal synge om ham, men om alle ekskæresterne.

- Det har han det fint med. Han ved, der er en grund til, at jeg ikke er sammen med dem mere, og at det var mænd, der ikke var gode for mig, og som jeg selv ønskede at komme væk fra, selvom det var svært. Han har jo også selv en fortid, har haft kærester og har to børn. Han er ikke jaloux, siger hun.

Emmelie de Forests single "Drunk Tonight" kom ud den 18. august, mens hele albummet forventes ude til januar eller februar.

Sponsoreret indhold