Nyheder8. februar 2018

Eks'en rykker tæt på Medina

Frederik Bagger rykker til Charlottenlund og en kort barnevognstur fra Medina
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina-08022018.jpg
 Foto: All Over Press

Da de var kærester i 2014, boede både popprinsessen Medina og designeren Frederik Bagger på lejlighedshotellet STAY, hvor der i midten af 2010'erne var spækket med kendisser.

Forholdet sluttede og Medina har haft tre-fire yngre modeller siden da og er også rent boligmæssigt kommet videre, men kommer nu igen helt tæt på Frederik Bagger.

Medina køber dødsbo

Via et kort ejerskab af et dobbelt rækkehus på Islands Brygge er hun i dag rykket væk fra hovedstaden og op i whiskybæltet i Charlottenlund nord for København.

Rækkehuset på Bryggen blev skudt af for 14,3 millioner kroner, og nogle af pengene investerede Medina i et dødsbo i Charlottenlund.

Det er en villa på 181 kvadratmeter, der skal gennem en større renovering, inden huset er klar til Medina. Medinas hus ligger blot et stenkast fra Charlottenlund Fort og Charlottenlund Slotshave. Og ved at rykke mod nord kommer Medina også til at bo tæt på sin far, Alejandro Fuentealba, som hun forærede en lejlighed i netop Charlottenlund i 2016.
https://imgix.seoghoer.dk/medina-hus_0.jpg

Medinas hus i Charlottenlund var udbudt til lige under syv millioner kroner. (Foto: Google Maps)

Frederik Bagger slog sig efter Medina ned i en stor herskabslejlighed i det indre København. Og siden forholdet til Medina har han fået fast grund under fødderne rent kærlighedsmæssigt. Han har de sidste tre år været kæreste med Julie Schulin, og de blev for en måned siden forældre til datteren Adda Elisabeth. Frederik Bagger har også været på knæ, og heldigvis sagde Julie 'ja', og parret skal giftes senere i år. Og nu, hvor Frederik Bagger har hele pakken på samlivsfronten rykker han så helt tæt på Medina igen. Han og Julie har netop for den nette sum af 13,5 millioner kroner købt et hus på 231 kvadratmeter i - tada... Charlottenlund.
https://imgix.seoghoer.dk/frede.jpg

Frederik Bagger bor nu blot en rask tur med barnevognen fra Medina. (Foto: All Over Press)

Og så er ringen sluttet. For der er ikke længere end en god tur med barnevognen mellem Frederik Baggers nye bolig og Medinas hus i Charlottenlund. Og skal der købes ind er der også en overhængende risiko for, at Frederik Bagger løber på både Medina og sin eks-svigerfar, Alejandro, i det altdominerende fødevaremekka, MENY på Jægersborg Allé. Der er dermed basis for, at det tidligere par kan genopfriske gamle minder hen over køledisken med oksemørbrad og onglet, og måske Medina får lov at dikke-dikke lille Adda Elisabeth, hvis hun er med far ude at handle. Frederik Bagger har også tidligere været kæreste med Michala Kjær, og neden for har vi samlet et galleri med billeder af hans tid sammen Michala og Medina.

Frederik Bagger sammen med Medina og Michala Kjær, maj 2017

Sponsoreret indhold