Efter ulykke: Her er Bodil Jørgensens afløser

Paprika Steen afløser den kvæstede Bodil Jørgensen

Paprika Steen afløser den kvæstede Bodil Jørgensen

Foto: Kaspar Wenstrup
Det bliver den populære Paprika Steen, der skal afløse den kvæstede Bodil Jørgensen i Tivolis populære 'Tam Tam'-revy. Det afslørede Tivoli ved et uformelt pressemøde torsdag eftermiddag.

Det er første gang, at Paprika Steen skal spille revy.Paprika Steen skal spille Bodil Jørgensens rolle i Tivoli 'Tam Tam' (Foto: Marianne Tofte)

Til SE og HØR fortæller Paprika Steen, at det først var torsdag morgen, at hun blev ringet op og tilbudt jobbet som afløser, men at hun allerede nu glæder sig meget:

- Jeg kan godt lide udfordringer, og det blivve en stor udfordring. For Bodil er den sjoveste dansker. Men jeg må jo gøre det på min egen måde og så improvisere, siger Paprika Steen til SE og HØR og tilføjer, at det allerede er fra i morgen aften, at hun hopper på 'Tam Tam'-scenen.

- Da vi fik meldingen om, at Bodil nok ikke ville kunne vende tilbage til Glassalen, måtte vi arbejde på at finde en værdig afløser for vores allesammens Bodil.

Jesper Winge Leisner, der står for opsætningen af årets Tivoli-revy, er også glad for valget:

- Hele holdet er meget taknemmelige for, at Paprika kunne springe til med så kort varsel. Paprika er både skøn og sjov, så en bedre afløser og holdkammerat kunne vi ikke ønske os, og jeg er sikker på, at Bodil synes det samme, siger Jesper Winge Leisner.

Bodil Jørgensen kom alvorligt til skade onsdag under optagelserne til den nye Lille Per-film har kostet 53-årige Bodil Jørgensen flere ribbensbrud og brud på bækkenet.

Det skriver BT, som har talt med Jesper Winge Leisner, der står for opsætningen af årets Tivoli revy, hvor skuespillerinden har en stor rolle.

- De meldinger vi har fået går på, at Bodil har brækket flere ribben, og at hun også har fået brud på bækkenet, samt andre skader, siger Jesper Winge Leisner til BT.

Ulykken skete onsdag morgen, da Bodil Jørgensen var passager i en traktor, der forulykkede.

Relevante myndigheder er allerede nu ved at kigge nærmere på, hvordan ulykken kunne ske - og de får formodentligt god hjælp. For den alvorlige ulykke, som sendte Bodil Jørgensen på hospitalet, blev nemlig filmet, fortalte Henrik Møller-Sørensen, der er direktør i ASA Film, tidligere til Ekstra Bladet.

Filmstrimlen viser en rød traktor med Bodil Jørgensen og en anden skuespiller ombord køre op ad et dige, men ved toppen af diget går det galt. Traktoren begynder at glide, og den 53-årige skuespillerinde falder af og bliver ramt af traktoren.

- Man havde kørt den (traktoren, red.) igennem, og der havde ikke været problemer. Vi mener, vi har taget alle sikkerhedsforanstaltninger, som vi skal, og vi har aldrig tidligere haft uheld i ASA Film, udtalte Henrik Møller-Sørensen, til Ekstra Bladet.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken kl. 06:40, og hurtigt efter blev Bodil Jørgensen i al hast fragtet til hospitalet - først i Esbjerg og siden op det mere specialiserede universitetshospital i Odense.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close