Nyheder8. marts 2023

Efter tre år: Nu er Jesper Buch og Jacob Risgaard ude af Weldingdroid

De to løver er ikke længere end del af den jyske svejsevirksomhed, som de kastede penge efter i DR-succesen tilbage i 2020
Det var Jacob Risgaard og Jesper Buch, der løb med investeringen i den sønderjyske svejsevirksomhed. nbsp;
Det var Jacob Risgaard og Jesper Buch, der løb med investeringen i den sønderjyske svejsevirksomhed.
 Foto: Per Arnesen / DR

For knap tre år siden slog de to sønderjyder Christian Olsen og Kevin Christensen benene væk under de fem løver, da de præsenterede deres virksomhed Weldingdroid i "Løvens Hule".

Her gik de nemlig fra programmet med en investering på 400.000 kroner fra Jacob Risgaard og Jesper Buch. Men ved udgangen af februar var samarbejdet fortid. Løverne er ude af virksomheden.

Det fremgår af CVR-registret ifølge erhvervsmediet Finans.

Udover at Jacob Risgaard og Jesper Buch ikke længere kan kalde sig medejere af virksomheden, har den ene af Weldingdroids stiftere, Christan Olsen, også trukket sig.

Derfor sidder Kevin Christensen nu sammen med den succesfulde robot-investor Thomas Visti, der blev en del af virksomheden i 2021 og som i dag ejer 35 procent.

Siden Christian Olsen har trukket sig fra virksomheden, er det kun medstifter Kevin Christensen, Thomas Visti og en række andre, som ejer andele i Weldingdroid.
Siden Christian Olsen har trukket sig fra virksomheden, er det kun medstifter Kevin Christensen, Thomas Visti og en række andre, som ejer andele i Weldingdroid.
 Foto: Thomas Vestergård Sørensen / DR

– Jesper Buch og Jacob Risgaard har løftet Weldingdroid til der, hvor vi er i dag. Men vi manglede fortsat kompetencer indenfor B2B, og det har Thomas Visti.

- Derfor er det ham som person og hans viden, som er interessant for os, fortalte Kevin Christensen til mediet tilbage i 2021.

Weldingdroid forhandler en række særlige redskaber indenfor svejseindustrien, og deres produkter sælges i hele verden.

Sponsoreret indhold