Nyheder5. december 2014

Efter sygdomsforløb: Nu vender Michael Bundesen tilbage

Shu-Bi-Dua-forsangeren er aktiv medspiller i ny musical
Af af
Shu-Bi-Dua-forsangeren er aktiv medspiller i ny musical
Shu-Bi-Dua-forsangeren er aktiv medspiller i ny musical
 Foto: Thomas Laursen



Efter et langt sygdomsforløb er der godt nyt til alle fans af Michael Bundesen. Den populære Shu-Bi-Dua-forsanger vender nemlig tilbage, når 'Shu-Bi-Dua The Musical' får premiere 25. september næste år på Fredericia Teater.

Det fortæller Michael Bundesen til BT:

LÆS OGSÅ: Michael Bundesen viser sig offentligt frem

- Jeg er både glad og stolt over, at Fredericia Teater ønsker at lave denne musical med Shu-bi-duas musik. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg for øjeblikket desværre ikke kan hoppe og danse på en scene, så det er dejligt at vide at musikken kan leve videre, og jeg håber forsat, at den kan bidrage med en masse positive oplevelser ude på de danske scener. Det ville varme en gammel popsangers hjerte, siger Michael Bundesen til BT.

Musicalen kommer til at være fyldt med sange af Shu-Bi-Dua, og den bliver skabt i tæt samarbejde med frontmanden selv.

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen om Michael Bundesen: Jeg er rørt

Den 19. maj 2011 blev Bundesen ramt af en blodprop i hjernen, og efterfølgende gennemgik han et længere genoptræningsforløb. Siden blodproppen har Shu-Bi-Duas populære frontmand kun vist sig offentligt én gang. Det var, da han i rullestol modtog en DMA-ærespris sammen med resten af 'shubberne' sidste år.

Musicalen får premiere på Fredericia Teater d. 25. september næste år og spiller foreløbigt frem til 18. oktober. Efter planen forventes produktionen at blive flyttet til København i 2016.

Hvem der skal instruere og spille med i musicalen er endnu ikke afsløret.

Sponsoreret indhold