Nyheder27. september 2009

Efter MGP-sejren: Søvnløs nat

For 13-årige Pelle B. var begivenheden så stor, at det holdt ham vågen det meste af natten. Alligevel var han frisk dagen derpå
Af af
Vinderne af MGP kunne næsten ikke lukke et øje efter sejren
Vinderne af MGP kunne næsten ikke lukke et øje efter sejren
 Foto: Niels S. Andersen

Det blev en lang nat for Pelle B efter den flotte MGP-sejr lørdag aften. For da han kom hjem på hotellet, begyndte det først at gå op for ham, hvad han lige havde oplevet.

- Det hele løb bare rundt inde i hovedet og kom ligesom et flashback, og jeg kunne simpelthen ikke falde i søvn. Så nu jeg er lidt træt og trænger til snart at komme hjem og få sovet ordentligt ud, sagde 13-årige Pelle B., der trods alt virkede meget frisk, da SE og HØR mødte ham søndag formiddag.

Også hans medsangerinde, 14-årige Freja Bertel, samt dansepigerne Matilde, Linn og Pernille indrømmede, at det havde været småt med nattesøvnen efter sejren.

- Det er jo så stort at vinde MGP. Vi havde håbet bare at nå finalen, men at få toppoint fra alle regioner havde vi slet ikke turdet drømme om.

Pelle B - "B'et" står for hans efternavn Blarke - kommer egentlig fra København, men har de seneste 3 år boet midt i Aalborg. Her står en del af hans fritid på musik.

- Jeg har ingen grænser, men kan lide al slags musik. Ikke bare rap, men bestemt også klassisk, men det er mest rap, jeg selv skriver. Hver dag sidder jeg ved computeren og arbejder med musik, når jeg kommer hjem fra skole.

- Så med MGP-sejren er en drøm gået i opfyldelse. Nu har jeg måske chancen for at få noget af al den musik ud, jeg har skrevet, siger Pelle B., der i øvrigt er en velopdragen, høflig ung fyr og moden af sin alder.

Læs mere om MGP i SE og HØR på torsdag

Sponsoreret indhold