Nyheder10. marts 2014

Efter mareridts-år: Michael Maze leder efter kærligheden

Bordtennis-stjernen er klar til at falde til ro og stifte familie
Af af
Efter nogle hårde ord med skader, er Michael Maze nu på udkig efter en kæreste
Efter nogle hårde ord med skader, er Michael Maze nu på udkig efter en kæreste
 Foto: Claus Poulsen
Efter fire år med utallige skader, operationer og månedlange genoptræninger er hele Danmarks bordtennis-geni, Michael Maze, så småt ved at være tilbage i form. Han er netop vendt hjem fra Schweiz med en finaleplads i turneringen for Europas 12 bedste spillere.

Og den 31-årige boldjonglør har nu skiftet tilværelsen i Monaco ud med mere faste og trygge ramme i en lejlighed på Islands Brygge - han er nemlig klar til at finde den eneste ene.

Det fortæller han i et stort interview med Børsen.

Læs også: Michael Maze sælger sin milliondyre villa
Læs også: Michael Maze: Her er kæresten
Læs også: Maze på scoretogt i Alanya
- I årevis har jeg været tilfreds med at rejse fra hotelværelse til hotelværelse og træne, men mit skadesforløb har pustet til lysten til at komme hjem, for jeg har følt mig ret alene. Jeg kommer nok til at savne varmen i Monaco, den er perfekt til fysisk træning. Men jeg er parat til en stabil hverdag i Danmark og til at give mere plads til venner og familie. Ja, jeg tænker endda mere på at få en kæreste, siger Michael Maze og tilføjer:

- Det er ikke bevidst, at jeg er single, men det er svært at finde en kæreste, når man er så fokuseret på sin sport. Jeg har rejst op til 250 dage om året, det kan man ikke byde en kæreste. Skulle hun så bare sidde et sted og kukkelure med nogle børn? Egentlig har jeg det også fint alene, men nu får jeg mere ro og vil rejse mindre, så mon ikke der på et tidspunkt vil komme en kæreste - altså hvis der er nogen, der kan holde mig ud

For fire år siden begyndte først knæet at værke, og siden fik han konstante smerte i hoften, fordi brusken mellem hofteskålen og lårbenet var slidt væk. Skaderne har krævet adskillige operationer, og han fik blandt andet opereret et stykke af hofteskålen - en operation, der efterfølgende krævede 12 måneders genoptræning. Tiden i en hospitalsseng eller i genoptræningslokalet har tæret på Michael Maze:

- Det var næsten uoverskueligt at skulle være hjælpeløs i endnu 12 måneder og vide, at jeg igen skulle igennem mange måneder i helvede. Genoptræningen efter operationen i min venstre hofte var smertefuld, og jeg havde sådan håbet, at den højre hofte ikke var nær så hårdt ramt, siger Michael Maze, der dog nu er klar til at give den 100 procent gas med bordtennisbolden.

Sponsoreret indhold